Valborg

Jag fattar inte att det var ett år sen som vi sprang runt på Nico med våra beppemössor. Haha. Det är jättekul om man tänker på det. Eller så är det bara jag som är lättroad nu. Skitsamma

Eva och Mimmi är här nu och vi håller på o gör oss i ordning. Eller dom sitter och äter makaroner och jag gör mig i ordning. Är det ett ord förresten? I ordning? Iordning? Jag tror det är två. Men jag vet inte. Jag kan inte fråga mamma för då svarar hon: "Men Isabella :("

Ikväll ska vi till hamnen i nyköping och grilla och dricka med trevligt folk. Mamma och pappa ska sova i stugan inatt så jag får se om jag vågar sova hemma själv inatt. Det löser sig :) Nu måste jag fortsätta med allt. Mimmi har kommit hem nu också :D:D:D FÄTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En överraskning

Nu kom Justin Timberlake in på Jimmy Kimmel. En bra överraskning och ett bra slut på kvällen. Natti

Dä ä ju lillörda'

Ett glarre vin var och min och Evas kväll är som gjord för att bli skön. Gött mos. I morgon på dagen blir det köra med körskolan för att sen möta upp Eva o Mickis på stan. Efter det ska jag hem o plugga en skvätt och sen bege mig till hamnen för lite grill med ett skönt gäng. Älskar gänghäng! Kameran åker med också så räkna med lite bilder (: Pusser

YO

Idag har jag massa saker att göra känns det som. Jag gick upp vid 9 och åkte och jobbade en snabbis. Nu sitter jag här och tänkte göra mig i ordning lite. Ska övningsköra snart och efter det ska jag hem och plugga arslet av mig. Vi får se om jag lyckas med det :)

Skriver senare, tja


Norge

Efter mycket om och men så bar det i fredags morse av till grannlandet. Vi var 4 tjejor med humöret på topp som satte oss i Filippas överfyllda lilla bil och efter 10 härliga timmars bilfärd så var vi framme. Filippa började våran vistelse i Oslo med att rulla in i en annan bil i nedförsbacke. Hennes ursäkt? - "Jag hittade inte bromsen!". Haha. Wellwell. Efter det rullade allt på bra. Vi drog till Jessheim där Magnus och co. bor och kollade läget. 3 korvar senare så drog Eva och Filippa tillbaka till Oslo och Mickis och jag stannade kvar i huset.

Lördagen vankades det partaj så efter en dag i Norges största köpcenter (som egentligen inte var så jävla stort) så drog jag, Mickis, Magnus, Anton och Erik till Filippa och Eva inne i Oslo. Vi hade det för jävla trevligt med massa gott att dricka och så mycket skratt så att jag glömde bort vad jag hette. Precis som det ska va!

Söndagsmorgonen så begav vi oss ut på stan och strosade runt lite innan alla förutom Eva och Filippa åkte tillbaka till huset. En helt klart underbar helg med skönt häng och trevligt folk. YES!


Nu kan jag inte göra annat än att tänka på att jag också vill dit. Jag SKA dit! SÅDESÅ!

Här kommer lite sköna bilder..


Mellanlandning i Karlstad


Partaaaaaaaj


Ös, haha


Jag och världens bästa pojkvän

BLÄS

Oj, vart börjar jag? Efter en hel dag av bussåkande så känner jag att jag får blogga om min Norgehelg i morgon. Pöss


prutt

Igår: Vakna 9, upp och åka in till stan för att lämna CV. Kom hem vid 1 och åkte och jobbade. Efter det åkte jag hem till moster och följde med henne in till stan för att hämta upp deras hund som hade klippt sig. Hem. Elin kommer och hämtar mig så åker vi in och fikar med Emma och Johanna. Hem och är hemma en halvtimma och sen kommer Eva och hämtar mig och vi åker till Mimmi. Hemma typ 12 och toksomnar.

Idag: Vakna 9, upp och åka in till stan med Mamma, Eva och Mimmi. Åker till intersport och kollar och sen skjutsar mamma oss til stan. Möta Elin, fika i ett år. Jag, Elin och Eva går hem till Elin sen åker vi till Oxelösund igen. Nu är jag hemma. Har ätit. Är slut. Måste packa och fixa en jävla massa skit.

Imorgon: Upp 7 åka till Norge 9.



Jag menar bara att jag verkligen inte har hunnit att blogga.

Skööönt!

I morse vaknade jag med världens huvudvärk. Fy! Det var bara att ta en treo och hoppa på bussen in till stan för att köra med körskolan. Sist när jag körde så gick det så jävla dåligt och jag var så sur! Idag vet jag inte vad som hände för allt bara totalvände. Det gick så jävla bra och nu känns det verkligen kanon :D Åh!

Efter det så övningskörde jag till Norrköping. Mamma, jag, min moster och min kusin var där och kollade runt lite. Det var så mysigt så. Jag köpte en bikini och lite annat skit, he.

Nu ska jag sy om min kavaj och min mockajacka som jag köpte för ett tag sen. Det var inte blivit gjort ännu. Efter det blir de plugg. Jag är så duktig! Bra bra braaa


Ett finfint halsband från JC som jag har letat länge efter, wuhu

  
En lång tröja, en tubtopp och en pikini från Cubus, DÄR SATT DEN!

god natt

Efter en riktig skitdag så känner jag att sängen väntar på mig nu. I morgon på morgonen så ska jag köra med körskolan och efter det ska jag och Mamma åka till Norrköping. Övningsköra it is.

Ps. Min mamma är världens bästa


En dålig start på veckan

Jag har haft världens sämsta start på den här veckan. Jag hoppas verkligen att det blir bättre. Idag blir en lugn dag med plugg. Hej


?

Känner mig lite som ett frågetecken just nu. Jag ska ta mig en bulle och så ska jag och min bästa vän (nåna) gosa ner oss i min säng och titta på Söndagsparty med Filip och Fredrik. Det börjar nu. Tjing

Vad är det för en daag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig idag för det är mommos födelsedag, Hurra, Hurra, Hurra! Hurra, Hurra, Hurraaaaa!

Precis. Idag fyller min mormor 76 och det firades hemma hos henne med lite tårta och massa annat gott. Hon har precis opererat ögonen så hon har två snygga blåtiror som alla skrattade gott åt :D Gumman.

Dagens ämne var djur. Mamma berättade att våra grannar vid stugan hade blivit av med 3 höns och då kontrar Lasse (min moster man som jag tror att man måste ha träffat för att ens tycka att det här är kul, men skitsamma) med: "Det var som när jag bodde på esplanaden på andra våningen och började mata småfåglarna en sommardag. Det höll väl några dagar och sen började det komma en jävla massa fiskmåsar som förde ett jävla liv. Jag blev så förbannad att jag hämtade äpplen och sulade och träffade en måsjävel vetni. Det var ju inte meningen alltså men, jaa. Den där bröt ju vingen så jag var ju tvungen att springa ner och slänga ner han i en kasse som jag dunka in mot väggen bara. Stendog...Man mådde ju fan inte så bra efteråt måste jag säga". Som sagt, kanske roligare när man vet hur han är, he (:

jag och födelsedagsbarnet. Hon fyllde 19 sa hon själv

Jag glömde förresten att blogga igår när jag kom hem. Vi var hos Johanna och körde lite roliga lekar och drack lite. En gammal kompis och hans tjej kom dit med sin 11 veckor gammla chiuauavalp vid namn Izzy och alla blev helt lyriska :D Mycket trevligt! Halv 12 drog folket till krogen och Simon skjutsade hem mig.

jag med en bebis

Tjoho

Nu har jag jättebråttom, ska till Joahanna och har bestämt möte med Fredrik vid Ramdalsskolan om 5 minuter. AAH. Bloggar ikväll när jag kommer hem. Pussshej

Fredag

Vilken stressig dag! Eva och jag var inne i stan en sväng för att hon skulle gå på telia och försöka fixa till sitt internet. När det var gjort gick vi en sväng och jag handlade upp mitt presentkort som jag hade :) Det blev en kjol och ett par tights från Gina Tricot och ett bronzingpowder från H&M (:



Vi hann inte mer än att komma hem till mig och fixa till oss lite så var vi tvungna att dra till Filippa. Där tog vi oss ett varsit glas vin och tjattrade på som bara tjejor kan göra. Framåt småtimmarna började folket strömma in och när tiden var inne så drog samtliga på krogen. Det blev en lugn men trevlig kväll och runt halv 2 så kom Evas bror och hämtade oss. Lagomt till att vi skulle gå så gav Eva mig en saftig fläskläpp i samband med en hejdåkram till Nicklas. Det + en efterlängtad kycklingrulle (som inte alls var så god som jag hade föreställt mig) fick avsluta det hela och jag måste säga att jag känner mig nöjd.

Nu ligger vi här, jag bloggar och Eva har totaldäckat. I morgon styr jag min kosa mot Johanna. Där kommer det finnas trevligt folk att umgås med så det ska bli kult. Jag längtar för övrigt ihjäl mig tills nästa Fredag. Då får jag träffa mitt hjärta efter 3 veckor. WUU :D Natti folks

Tadaa, såhär såg jag ut på dagen och på kvällen


Och lite bilder från kvällen

Mardrömmar

God Morgon kära vänner. Jag vaknade för 20 minuter sen och jag sitter fortfarande i sängen. Jag måste bara berätta världens läskigaste och roligaste mardrömm nu när jag fortfarande har den färskt i minnet. Det är lite roligt med drömmar för ibland kan man klura ut varför man har drömt allting och det är precis vad jag har gjort nu. Så..

Anledningen till att jag har drömt en mardröm från första början är att jag har bränt mig i ansiktet. Jag är helt säker på att det är därför! Drömmen utspelade sig ivf inne på MAX och där inne kryllade det av vampyrer. Wesley Snipes från Blade, Robert Pattinson från Twilight och Brad Pitt från jagvetintevadfilmenheter var där och sög blod. Det var jag, Magnus, någon brud som är lillasyster till en av Magnus tjejkopmisar, Ville och Sofia som hängde där av någon anledning. MAX var samtidigt någon krog så vi kanske var där och partajade eller nåt. Jag vet inte. Vad jag vet är att Ville och Sofia satt och käkade hamburgare medans jag, Magnus och lillasystern sprang runt och var panikslagna. Allt slutade med att alla åkte hem till mig och sov i min dubbelsäng som jag hade i drömmen. Jag var sur också för att jag inte ville väcka mina föräldrar för att vi kom hem så sent. Sen är allt slut. Så, hur vet jag varför jag drömde allt det här då?

JO. Till att börja med så vet jag varför det utspelade sig på MAX. Det var bara för att Magnus och jag pratade igår kväll om hur goda vi tyckte att MAX hamburgare var. Vampyrerna var där för att igår på blogg.se kunde man se nåt om "vilken skådis har gjort sig snyggast som vampyr?". Så var det massa manliga skådespelare som alternativ. Lillasystern var med för att jag såg henne i en bil igår när jag inlinade ner på stan. Haha. så jävla fult allting.


För att ni ska få en lite uppfattning om hur det såg ut

Snygga bullar

Jaha, 40 st bullar blev det och fina blev dom också. Tog aldrig någon bild på det färdiga resultatet så ni får lita på att jag säger att det blerv dom snyggaste bullarna jag någonsin sett. Goa var dom också. Nu bultar mitt ansikte värre än hjärtat på en vettskrämd kanin. En bra sak är ju att man slipper rougen i morgon. Natti


fint va ?


ogjäddade vaniljbullaj


BULLE BULLE BULLE BULLE

Vad gör man när man är för slö för att ta sig någonstans och för sprallig för att bara sitta? JO, då bakar man bullar! Så det ska jag göra nu. Vi får se om det blir bra, hörs senare.

Det blev en dag i soolen

Jag har gett upp min "försökavändatillbakapådygnet"-bajsprutt. Det funkar inte. Det får bli som det blir. Vaknade ivf 12 idag av att Eva ringde och väckte mig. Hon kom hit och vi satte oss på baksidan och åt frulle. Vi underskattade kylan eller överskattade värmen, det är vilket som. Saken var den att det inte alls var lika skönt att sitta i solen som vi trodde att det skulle bli. Vi var kanske ute en timma och sen fick det vara nog. Vid 4 åkte vi ner på stan och sola och nu har jag kommit hem. Jag ska ta mig en dusch och sen plugga. Det blir en lugn kväll :)

Om en vecka kommer Mimmi Kakan Kakansson hem från Idre också! :D Kanoners kanoner! Ska bli skönt att ha tösen hemma igen efter att farande hit och dit. Frågan är bara om hon hinner komma hem innan fredag. Det är frågan. För om hon inte gör det så kan hon inte följa med till Norge. Vi ska nämligen dit och hälsa på Magnus och co. Det kommer bli fätt kult. Aja, vi får se hur det blir med den saken.

Ps. Kliade mig i ansiktet nyss och jag kände att jag har bränt mig. ÅH! Typiskt mig att glömma den där jävla ansiktskanonen på, då går det som det går. Häj

En dag med..eh va?

idag har vart en bra dag :) Jag har vart inne i stan en sväng med Eva. Vi besökte bl.a. H&M och vi hann inte mer än att gå ner för trappan så utbrast Eva: "Rea, Rea, Bella REA!!!". Och en jävla rea var det vill jag lova. Vi började frossa och efter 10 minuter så gick vi till omklädningsrummen med händerna fulla. Utav Evas 200 kr som hon skulle leva på i 2 veckor till så spenderade hon hälften på en kofta. Så nu sitter hon väl säkert hemma och har ångest över den där jävla koftan. haha. Jag kom hem med en sammalikadan, en jeansväst och ett par snigga solglasögon. Ganska bra jobbat ändå för att vara mig. I morgon får jag förhoppningsvis min jeansjacka också så nu klarar jag mig ett tag. Jippii!

Nu tänkte jag ta en lång och varm dusch och sen gosa ner mig i sängen. Min tanke är att jag ska försöka somna tidigt ikväll så att jag kan vända tillbaka på dygnet någon nedrans gång. På återseende. Hejs.


den där eva alltså..


Fyyyyyfaaan va jag e bra

Nej, jag har inte tagit studenten idag. Det gjorde jag för ett år sen. Jag har lyckats installera min webcam :D Go Bella, Go Bella, GO GO GO BELLA

Idagens


Rubrik hit och rubrik dit

Halloj. Tänk att jag har lyckats med nästan allt på min lista som jag hade inför dagen. Det jag inte har gjort är att söka jobb och det tänkte jag sätta mig och göra nu. Så det känns bra och nu känner jag mig duktig. Good.

I morgon kan det bli så att jag åker in till Nyköping en snabbis. Hur och med vem är fortfarande oklart, men det jag vet är att jag tänkte unna mig lite gött stros och lite fönstershoppning ivf. Efter mina 2 vita helger och allt körkortsplugg så känner jag mig så himla isolerad. Men jag har vart duktig faktiskt, inte ett öre har jag spenderat på massa onödigt skit som jag alltid annars gör. Jackan som jag beställde på HM räknas dock inte för den var allt annat än onödig. Så de så :) Men den som spar han har, tänka jag säga. Det var innan jag kollade vad jag hade på kontot... HAHA, aja. Jag har ju nyss börjat med mina ickeslösande veckor så det går ju framåt ivf.

Nu innan jobbsökandet drar igång tänkte jag försöka installera en annan webcam på min laptop. Den ingbyggda jäveln är allt annat än bra så det är behövligt. Speciellt när killen befinner sig i Norge. he. Jaja, vi får väl se hur det går. Antagligen kommer jag misslyckas och bli svinförbannad. Det återstår att se.

Hejdåå

Att göra

Idag har jag faktiskt grejor som jag måste ta tag i på riktigt.


Jag ska: Inlina mig ner på stan och sola
Dammsuga huset (wu)
Städa mitt rum
Plugga
Övningsköra
Söka jobb

Och nu måste jag börja om jag ska hinna med allting! Bye



VAKEEN

Igår bestämde jag mig för att gå upp klockan 10 i morse. När klockan ringde (idag gjorde den det, wu) så tänkte jag att jag skulle snooza 5 minuter. Och 5 minuter.. och 5 minuter.. och 5 minuter. När klockan var 10.40 så ringde hemtelefonen. Jag sket i att svara. Kort därefter så ringde min mobil. Det var Eva, AHH! Hon hade vart vaken sen 9. Fy bubblan. Jag gick upp och nu sitter jag här och jag har precis ätit upp min frukost. Nu ska vi ut på en inlines och springtur. Det betyder att Eva springer bredvid mig när jag åker eftersom att hon inte hittar sina inlines. Det kommer se roligt ut, ja. Men det struntar vi i. höres sen

tatuering

jag kom ju på att jag har glömt att visa den senaste tatueringen. så här kommer en bild


det är mitt födelsedatum i romerska siffror (:


:)


den här klickade jag hem från HM, 298:-

Att vända på dygnet

Jag måste sluta att vara uppe till 4 och sova till 1. Det funkar inte! Igår kväll så bestämde jag med Ivan att vi skulle ta en promenad idag vid 1 så jag ställde klockan på 10. Jag vet inte riktigt om jag har stängt av den i sömnen eller nåt för inte fan ringde det någon klocka vid 10 i morse. Ivan ringde och väckte med vid 1. Haha. Det var bara att gå upp och klä på sig och dra ut. Vi gick en sväng med Maja och sen tog vi en varsin pizza på sunda. Det var trevligt:)

Igår var ju Eva och Elin här och käkade lite. Det var också trevligt. Vi tittade på sandor / Ida och dansade riverdance. He. Det är sånt vi gör. Hönorna drog dock ganska tidigt så efter det satt jag och kuckilurade och tittade på desperate housewives. Det var bra.

Nehe, nu är det dags för mig att plugga plugga PLUGGA! Eva kanske kommer lite senare för att diskutera Norge. Jag vet inte hur många gånger vi har gjort det nu men ikväll tänkte jag att det faktiskt skulle gå lite framåt med planerna. Jaja, vi hörs senare.

Elin och Eva. Nice


Äh fy bubblan.

Jag har sovit tills NU! Det är rent ut sagt förjävligt. Det är strålande sol ute och nu ska jag äta min gröt och sen ut på en inlinestur. Ikväll kommer Eva och Elin. God mat och mys står på schemat. Kan bli trevligt :)

Ps.

Klickade mig in på msn.se och såg att personlige tränare Boris Kuzmic besvarar läsarnas träningsfrågor. Jag gillar speciellt den här frågan men mest av allt svaret.


Hej Boris! Hur farligt är det egentligen att äta pizza? Jag käkar kanske en i veckan och är fortfarande smal. /Louise
SVAR:
Hej Louise. Om du äter bra och regelbundet och inte har några vikt- eller hälsoproblem så skulle jag fortsätta med min pizza i veckan. B


Så sluta tjata nu hela Anderssonsläkten. HA!

Lite fredagsbus

Sådärja. Nu har Mallan vart här. Ungefär såhär såg dagen ut:

Vi tog ut Phil och Maja till en ganska stor gräsmatta där våran tanke som sagt var att dom skulle få busa med varandra lite. Det var lättare sagt än gjort när den ena hunden var för feg för att ens göra ett närmande och den andra hade -5 i intresse och fullt upp med en massa annat skit runt om kring. Eftersom Phil är killen så tyckte jag att det passade sig att han tog första steget. Jag tolkar Malins slag mot min arm som ett icke medtyckande. WellWell, vi kom ivf fram till att hundarna nog hade för stort space att röra sig på så vi vände på klacken och traskade hemåt. Väl hemma så var det dags för plan B att sättas i verket och vi gick in till mig. Här tänkte vi att dom åtminstone skulle förstå varandras exsistens när vi var på en liten mindre yta. Nej. Ingenting. Men efter en halvtimma inne i vardagsrummet så hände nåt. Phil och Maja ville plötsligt åt samma boll som ligger emellan dom. Phil tar den och Maja blir svinsur. Det hela slutade i lite bus som varade i högst 1 minut. Vi blev nöjda

In action


I väntan

Sitter här i min säng och kuckiluarar. Jag väntar på att Magnus systra Mallan ska komma så att vi ska kunna gå ut med våra doggisar. Vi hade tänkt att dom skulle få busa lite :) he. Kameran åker med så senare kommer det nog komma upp någon eller några sköna bilder. Later

Idagens


Hej svejs grus o grejs

lite kort om dagen bara

Idag vaknade jag skapligt tidigt och gick upp för att göra mig i ordning. 11.00 väntade en körlektion som inte gick riktigt som den skulle.  Jag blev så jävla sur och ledsen för det så att jag åkte hem och grät lite. Hela situationen var ganska komisk nu om jag tänker efter. Hm.

Ikväll hoppas jag på lite sällskap av en tjejilej vid namn ElinP. Hon tog körkort igår så jag tycker att hon kan ta och komma till mig och fira det lite (:

Annars tänkte jag bara berätta att jag har börjat åka inlines. Det är både roligt och bra, WU!

Jag måste bara få det ur mig

Jag sitter här och pluggar teori och efterlyst är samtidigt på på tvn. När jag ser Hasse Aro stå där i rutan så inser jag att jag inte kan ta honom seriöst efter hans medverkan i let's dance..


Idagens


Såhär såg idagens klädsel ut. Nu är jag lugn igen för övrigt. Lyckades lappa ihop bloggen.

ta ett djupt andetag och räkna till 10

det är vad jag gör nu. det är nämligen sånt man måste göra när man råkar radera hela kodmallen så att allt ser ut precis som det gjorde från början. Typsikt mig, åwejoapwejorawiäfrhaqrho3rhoa3wirharinh

Uppe

Nu har jag precis tagit mig en varm och skönt dusch. Jag tänkte göra i ordning lite gröt nu och sen fixa till mig lite. Jag och mamma ska ut och övningsköra. Återkommer senare. Puss


YES

Tänk att jag lyckades klura ut hur allt med designen funkar. Nu ska jag ta mig en bulle och titta på någon bra serie. Det är jag fan värd efter allt slit med bloggen. Om man får vara lite självgod såhär på kvällskvisten så är hela jag ganska VÄRD just nu. He. Hörs i mörra.

Livin' the dream

Nu när min käresta har åkt till Norge för att jaga jobb så passar jag på att göra allt som jag inte kunde göra när han väl var hemma. Som i morse när jag åt min gröt och hade på jordgubbssylt. HA! Magnus sa bestämt att "man kan ju fan inte ha jordgubbssylt på havregrynsgröten, du får ju ha lingon eller nåt sånt". Men jag kan berätta att det gick så jävla bra och att det var så jävla gott och att jag tänker fortsätta med det. Och det var nog allt...som fanns.. Om sanningen ska fram så är livin' the dream att va med killen. Och så är det bara :) Men det här kommer nog gå gallant allting. Om allt går enligt planerana så ska jag bara fixa mitt körkort så drar vi upp vi med. Några brudar.

Allt ser ljust ut och jag tror att man måste försöka ha en positiv inställning till allt. Och än så länge så har det gått bra. Så det känns bra. BRA! Nu kommer Elin snart hit. Jag ska laga mat hade jag tänkt så jag hoppas att hon är hungrig. Gud vet vad vi hittar på efter det. Med det här vädret liksom.. Sen kommer Eva kanske hit lite senare. Vilken dag, jag njuter!


Kan dom kan jag..

Tänkte jag när jag bestämde mig för att byta från blogspot.com till blogg.se. Jag börjar dock bli lite osäker nu på om det verkligen är så lätt att fixa och trixa till allting som jag trodde. Typ som när jag var 11 och önskade mig en enhjuling när jag fyllde år. Jag ville så jävla gärna ha en och trot' eller ej men när jag vaknade upp i mitt rum den 7 oktober år 2000 så stod det en sprojlans ny och fin enhjuling i mitt rum. Jag blev så himla glad och som den cirkusartist jag då var så såg jag framför mig hur jag skulle komma cyklades på den där cykeln till skolan dagen därpå. Lättare sagt än gjort mina vänner. Det var inte bara att hoppa upp på den där jäveln och dra ett varv runt gården. Icke! Här krävdes det träning! Saken blev absolut inte bättre när min lilla grabbgranne på 6 bast kommer fram till mig efter en rejäl vurpa och slänger ur sig: "Min fajfaj kan cykla junt hela gåden me en såndän". Den känslan, ren ilska. Jag skulle vilja säga att jag känner precis så nu. Förstår inte ett skit och har inte tålamod till att göra det heller. MEN, det kommer! Det får se ut som det gör här på bloggen tills vidare. Hur länge vet jag inte men när allt kommer omkring så tror jag nog att ni som väl läser inte gör det för att förundras över hur fan jag kunde få till en sån nedrans snygg design på min blogg.

jag och magnus i sola

RSS 2.0