ego

Idag har jag vart på stan och kuckilurat runt lite. Var på vinmonopolet och handlade 2 flaskor vin så nu får vi se vart den här kvällen slutar. Fille är ledig i morgon också. GREIT! . Men här har vi en sak som Norge tar hem priset på. När man är 18 får man gå på systemet (vinmonopolet) och handla vin och annat stuff. Drycker upp till 22 %  är det så inget starkt som vodka. Men man klarar sig ju utmärkt på vin :)

Just nu lyssnar jag på The Prince of Egypt (when you belive) med Mariah Carey och Whitney Huston :( HOW SAD AM I?! Eller gay som Mickis skulle sagt. Aja. Dags att fixa håret och sen ska jag ta mig ett glas och titta på how i met your mother.YÄ!




TACK EVA!

Jag vet inte hur länge Eva har tjatat på mig om att jag ska börja titta på how I met your mother och igår tog jag mig i kragen och såg mitt första avsnitt. Tack vevis! Nu är jag fast


Det var droppen

Idag har det verkligen regnat hela dagen här i Oslo. Filippa kom hem från jobbet vid 7 och då vandrade vi till coop för att handla mat till våran middag som vi skulle göra. När vi kom ut från affären så öste regnet ner och det blev så jobbigt att trängas under vårat lilla H&Mparaply så efter halva vägen fick Fille ta det själv. Det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Eller? (:


Nåja, efter att ha bytt om till torra kläder så satte vi igång med krubbet. Vi lagade fläskfilé med klyftpotatis o grönpepparsås och ta mig i brasan vad gott det blev! Efter maten så var jag fortfarande frusen så jag kom med förslaget att ta ett bad. Fille var på så vi tappade upp badkaret och hoppade i. Hah. Så himla mysigt och skönt var det! Nu ligger vi i sängen och är mörare än fläskfilén som vi åt förut. Fifan va gött. Hörs imöra


mat&bad, heh

sug

Dom senaste dagarna så har jag vart så jävla sugen på att pyssla och framför allt på att måla! Det tråkiga är att jag har allt hemma i Oxelösund. Så det är prio ett att ta med mig tillbaka hit (: Den 6e bilar jag o Fille hem och när vi åker tillbaka igen så tar vi med oss Eva. Kommer bli NHAJS att hon också flyttar hit!


get out of my head

Känner mig som en påse skit idag. Nu blir det marylandkakor, pepsi och vänner i soffan. Hejdo


Pysselisabella



+


 
=



idagens


gole



nu märker jag att fille har toksomnat såhär. det var roligt

god kväll

Idag har jag vart duktig. Jag har städat lägenheten lite och så lagade jag mat tills Fille och Oscar kom hem. Fisk i ugn blev det, som avnjöts till Aladdin. Goodie.

Jag var och handlade förut idag också och när jag skulle betala så löd konversationen..

Kassabruden: "Betalar du med kort?"
Jag: "Ja"
Kassabruden: "Okej..."
det går en stund och hon kollar konstigt på mig och väntar på att jag ska göra nåt...
Jag: "Eller jahaa, frågade du om jag hade medlemskort? För det har jag ju inte."
Kassabruden: "Nehe, okej."
Jag: "Nej..Okej. Hejdå."


Sen gick jag och mina gummistövlar hem till hegde igen

VET NI?!

Jag var reporter för bubbleroom nyss och sprang jäms med en turistbuss som Rihanna åkte med. Den åkte mitt på Karl Johan här i Oslo och jag försökte intervjua Rihanna genom fönstret samtidigt som den åkte. Mitt i allt råkade jag ställa mig i en rulltrappa som åkte ner i marken. Då ringde Eva på skype och väckte mig.. hehe.

Visst är det störande det där? När folk bara börjar berätta drömmen mitt i. Man fattar ju verkligen ingenting!

När mamma och moster var här så säger moster helt plötsligt att "ja jag var hemma hos Carolina Gynning för nån vecka sen.. Vi pratade och jag lånade klänningar av henne värda flera tuusen.. Sen drack vi kaffe som jag råkade spilla på en av dom och då blev det ett jävla liv.". "Va?!", skriker jag typ. Då suckar mamma och säger "hon har drömt". Som att det är typiskt moster att köra hela grejen med att börja berätta mitt i drömmen. Hon ska fasiken inte säga nåt för hon gör preciis likadant. En gång sa hon "Och jag skakade hand med Bill Clinton inatt och efter det simmade vi med hajar". Det tar alltid någon sekund innan man fattar gejen liksom. Störande, om ni förstår vad jag menar. he

Nej men 4 real. Det jag tänkte säga var att jag ska städa lägenhten nu så ska faktiskt langa lite bilder efter det. Det kan ju bli kul :)


krääk

Inatt har jag sovit så himla dåligt. Inte nog med det så vaknar jag upp med en skogsfest i huvudet så nu ska jag ta en treo och lägga mig igen. Hörs


"eh mu"

Det här måste vara en av Johan Glans bästa :) Om ni frågar mig

hahaha

Ville och jag har samma humor. Det är kul

the stalker

Pott Harry igår då. Bra rulle men Mickis hade ju redan avslöjat hela jävla filmen så det sög lite. Vi kom hem klockan 12 och då var det bara för Filippa att somna. Hon skulle upp 3 och jobba. När hennes klocka ringde så hade jag fortfarande inte somnat så jag gick upp med henne och åt lite mackor och kollade lite vänner. Idag har vi gjort en pizza, igen, och efter det åt Filippa sushi. Hon ville visa att hon är stolt över sitt asiatiska ursprung. Så nu har hon fått det gjort också.


igår i slottsparken



Förbereder inför dyk



Igår efter bion


part-hey

Bra kväll igår trots att vi inte drog ut på krogen. Gunnar kom hem runt 12 och vi drack öl och åt korv på ballen. Klockan var väl 4 när vi däckade och idag sov vi till klockan 2. Greit. Ikväll ska jag och Fille på dejt. heh. Vi ska se på den nyaste Harry Potter och dricka cola. Yäy.




wzup


Tja

Vilken skitdag. Haha. Vaknade halv 2 och Filippa hade åkt till jobbet. Gick upp, duschade. Åt lite. Satt vid datorn. Gick ut för att köpa vin men hittade inte till vinmonopolet. Gick hem. Gick till Kiwi och köpte öl för 160 spänn. Åt kakor...

Nu väntar jag på att Filippa ska komma hem. Vi skulle druckit vin ikväll men nu ska vi dricka öl ikväll. Det kan bli kul :)

Skratta is the shit

Fille kom hem vid 23 i vanlig ordning. Då satte vi igång och färgade hennes hår och efter det fick jag för mig att vi skulle göra en ansiktsmask på havregryn, vatten och honung. Sagt och kladd. Nu ligger vi i sängen och ska läsa, sen sova. I morgon har vi ärenden att uträtta. Faktiskt.


har kul i badkaret


ansiktsmask på liksom

fille med sin mantel / käp / haklapp

sen däckade hon


Natti nu allesammen

SCARRED

HAHAHAHAHAHAHAHA. Jag ligger själv i soffan i lägenheten och tittar på Scarred på MTV. Om ni vet? Om inte så handlar det typ om människor som gör illa sig och så har nån vart med och fångat det på film. Det suger till i magen på mig varje gång man får se klippen i slowmotion men ändå så tittar jag vidare. Jag har haft sjukt tråkigt hela dagen och så helt plötsligt nu så handlade det om en snubbe som gjorde sig illa och fick åka in till akuten där han fick morfin. så tog hans polare en bild på honom. Åh. jag vill hitta den bilden. Han såg så jävla rolig ut. det var väl det..


skönt


rain on me

Filippa traskade iväg till jobbet för cirkus en timma sen och min plan var då att gå på stan och försöka hitta mig en fräsig hatt. MEN, det slutar ju aldrig att regna :( Det är tråkigt. Men, men (: Om det inte har slutat om en halvtimma så tar jag på mig mina gummistövlar och går ut ändå! SÅ DE SÅ!


tjohej

Bullaj

Idag har jag vart på stan och köpt en kavel. Mötte upp Katrin som är här i samma veva och så gick  vi och tog en varsin glass. Det var gott. När jag kom hem började jag planera ett bullbak. Jag skrev inköpslista (duktigt men mest nödvändigt) och vandrade till coop. Jag har bara vart där en gång förut men jag hittade dit på en gång Wheey. Det blev värre när jag kom i i affären. Där hittade jag ingenting. Men efter en kvart var jag klar. Nu har Filippa kommit hem och degen håller på att jäsa :)





En dag i Oslo

Vi anlände till Oslo runt 2 idag. Då bar vi upp all packning till lägenheten och sen åkte Filippa till jobbet vid 3. Mamma, jag och moster intog då staden och vi har fikat, shoppat och ätit på kina :) Svinmysigt! Nu sitter vi här och tittar på tv (jag tog med mig min tv och har lyckats kopplat in den och sökt kanaler. YÄ) och snart ska jag och Filippa hugga in på lite krubb. Mamma och Nicka lär knoppa vilken minut som helst. I morgon åker dom hem och då ska Flippen visa mig lite ännu outforskade platser i staden. Det kan bli kul :)


Hemma söta hemma

Jag har haft en hemmahelg gott folk och nu ska ni få höra vad jag har gjort. Om ni vill såklart. Annars kan ni bara sluta läsa nu.

FREDA
Det var ett litet partey inplanerat och vid 9snåret droppade Pocahontas och Eva in hos mig. Vi sprang runt här och tjejade oss och hade det allmänt trevligt innan vi vid 11 åkte in till Donken och hämtade Micaela. Därifrån styrde vi förfesten vidare hem till henne och där bjöds det på lite danslektioner och goda groggar. Gött mos! Jag vet inte vad klockan var när vi började vandra mot krogen men vi var ivf framme och inne typ halv 1. Det var bra drag och 25 kr ölen satte sina spår på vissa. Roligt värre!

LÖDA
Vaknade hos Micaela runt 12 med mysig huvudvärk. Skön..T. En treo senare så var jag hemma med en lilla menyn framför mig (?). Aja, Eva kom förbi för att hon skulle hämta sin bil men det slutade med att hon fastnade i min soffa och att jag servade henne med chips och loka för att hon va bakis. Vi hade det mysigt och tittade på medicinska sensationer på TV4 fakta. Efter det åkte vi in till stan och hämtade Mimmi som kom med tåget. På kvällen så myste jag och Mimmi och kollade läget på krogen. Nyktra. Det var en upplevelse! Kvällen avslutades i Micaelas säng. Tack för det.

SÖNDA
Hängde med Mimmi lite innan hon åkte tillbaka till Stockholm. Bestämde mig sen för att följa med mamma på bilbingo ute i Enstaberga och vi vann faktiskt 3000 spänn. Faktiskt. Det är mycket pengar för en arbetssökande (jag) så det var kul. När vi skulle åka hem igen så startade inte bilen. Batteriet var urladdat. Det var inte kul. När jag kom hem så packade jag mina saker igen. 

IDA
Mamma och moster har skjutsat mig och Fille tillbaka till Oslo. Nu sitter vi i lägenheten allihopa och Filippa ska snart börja jobba. Då ska jag mamma och moster gå på stan lite och senare ikväll ska vi gå ut och äta. Det blir nice :)


lite bilder från i fredags









SURPRISE

Jag är hemmaaa! Nu kan jag äntligen skriva det i bloggen, haha. Grejen var att mamma o pappa egentligen skulle kommit till Norge och hälsat på mig i helgen. Men så hade jag ändå tänk åka med dom hem tillbaka en sväng. Så då tänkte vi att dom får komma o hälsa på mig senare i augusti ist så kom jag hem nu. Fattar ni? Haha, aja.

Kul grej ivf. Jag tog tåget från Oslo vid 4 och var framme i Flen klockan halv 10 igår. Svinsmidigt faktiskt :) Mamma, pappa och nåna kom och hämtade mig där och så åkte vi hem och käkade lite. Jimmy kom också. Sen tog jag bilen SJÄLV för första gången (Fan vad kul det var och fan vad jag log. Fan) in till Nyköping och överraskade Mickis. Katrin hjälpte mig lite på traven och när jag kom in i Mickis lägenhet och sa "YO" så började hon nästan gråta. Gummaaan :D hahaha.

Nu sitter jag här och väntar på att mamma o pappa ska bli klara för vi ska ut på sjön. Ja, det är jag som väntar på dom.. :) och nu verkar det som att vi är good to go. Så nu drar vi. Fan vad glad jag är! Ikväll är det ÖS-

Unts unts unts unts unts


såhär gla ä ja ida


hallå världen

hoho? jag går o söker jobb nu ivf. sen drar jag. okej..hejrå

MYS

Helt plötsligt så kommer det världens jävla åskoväder och det börjar blixtra och blinka i hela lägenheten. Jag verkligen älskar det. Filippa är lite...halvrädd :D Killarna har lagt sig och vi sitter fortfarande uppe i köket och dricker vin, pratar och målar naglarna. Vi har tänt ljus och släckt alla lampor och nu så går laptopen på batterierna. Lägenheten har snedtaksväggar och fönster och det låter så jävla härligt när regnet smattrar sådär svinmysigt, nivet? Det blir världens bästa mysfaktor. ÅH!! Nu satte Filippa på Paolo Nutini. Kan det bli bättre? MYYYYYYYYYS :D MYS MYS MYS MYYS!


myskvällar

Filippa och jag sitter i köket och myser. Gunnar kom hem från jobbet nyss också och håller oss sällskap och spelar lite skön musik. Vi har precis korkat upp en vinare och börjat slinga mitt hår. Det går bra :) Filippa har redan lyckats välta ut mitt glas med vin 2 gånger i samband med att dra upp slingor och jag börjar undra om alkohol + blekmedel är en sån jävla bra kombination. Vi får se hur resultaet blir. Nu måste jag återgå. Över och ut

Ändrade planer

Nu har det blivit lite ändrade planer mitt i allt. Det passar mgi svinbra så jag är minst lika glad som jag var innan :D Nu: sola! Hejråå

min mommo

Mormor ringde mig på skype nyss och var så jävla gullig :D Hon hade headset på sig och hela faderullan. Mommooo.
 
Nu ska jag vila lite. Jag känner mig jättekonstig i kroppen :( Jag hoppas att jag blir bättre för på fredag kommer mamma, pappa o nåna hit och hälsar på :D Jag längtar så himla mycket tills dess. Nåna kommer till Norge. HAHA. Jag dör. Jag saknar alla hemma också, efter typ 2 veckor, haha. Men sån är jag. Ne, nu blir det vila sen läsa. HEJDO


saker som gör mig glad








Sunny Side Up

Det är precis det som Paolo Nutinis nya skiva heter, hehe :)

ja tack!

idagens


Nu mina vänner så ska jag gå till vero moda för att lämna mitt cv där :) hejdo hörs sen

SÖTSUG, ni vet

Filippa-"Men vad vill du ha då Bella?"
Jag- "Jag vill ha glass, godis, cola, chips, pizza, McDonalds, MAX, burger King............och en snopp"
Filippa- "En snopp? Det ska vi väl kunna styra upp!"


Miss you 2 bäbis


här sover mickis, är hon inte vacker? :) min sockerböna

fäärdiiig :D

Äntligen! Nu är jag klar med mitt personliga brev. Fan vad skönt. Jag har precis mejlat iväg det till Oscar så skulle han försöka skriva ut det på jobbet. Det blir nog bra :) Så i morgon ska jag ut på stan och söka jobb. Eller ja, egentligen bara ett jobb. På Vero Moda. Jag undrar hur många miljoner det är som har sökt dit för det är en heltidstjänst. But still (: hihi. Nu ska jag titta på the sisterhood in traveling pants 2 som jag hittade på Filippas dator, hehe. Vi hörs senare

Jag saknar dig så himla mycket



Pizzalördag

Hej, idag haj jag och Filippa bakat pizza till alla i lägenheten. Vi fick bejöm föj att den vaj så god.




Nu ska jag se på film, Filippa sovej för att hon ska upp och jobba. Natti

Äventyrligt värre

GÅRDAGEN:
 Vid 11 vaknade jag av att det var världens jävla ösfest i mitt och Filippas sovrum. Det tog en stund innan jag fattade att det var Filippas alarmsignal på mobilen som var inställt på Alex Gaudino- Destination unknown. Aja, det var bara upp och hoppa för att börja göra sig i ordning för Sveriget. När vi var klara för avfärd och kom ner på gatan för att gå till bilen så hittar vi den inte. PANIK i typ 2 minuter innan vi hittade den där Oscar hade parkerat den kvällen innan. Då åkte vi. Eller vänta. Böter på 300. Äsch, hehe, den var ju ivf inte stulen tänkte vi.

Gult böter stoppar inte oss


Väl framme i Karlstad började vi dagen med McDonalds (hehe mickis). Jag lurade i Filippa att testa en bigmac. Det gjorde hon. Efter det shoppade vi lite småkraffs och sen körde (!) vi vidare oss själva till ikea. Där handlade vi loss för en hel tusenlapp och ungefär hälften av sakerna var ju faktiskt sånt som vi behövde. Bra oss!

Jag testade badrum inne på ikea

När vi hade gjort ikea så åkte vi och storhandlade lite mat på coop och sen åkte vi hem. 11 var vi hemma och 3 somnade vi. gaaah


IDAG:
Vi har vart på stan och strosat runt lite och jag börjar känna igen mig mer och mer. Det är kul. När vi kom hem så toksomnade Filippa på sängen.

Här är jag idag. Ser ni spegeln? Det är jag som har "gjort rent" den :(


Sova bör man annars dör man

NU:
Filippa och jag ligger i sängen med varsin laptop i knät som två nördisar. Vi har tittat på en skaplig komedi och ätit morötter och choklad.

Mys i rummet


punkt paus PAX

Nu ska jag och Filippa värma en varsin billys panpizza, ta oss en varsin pepsi, och slå på vänner. Efter det så ska vi sätta oss i köket, dricka vin, och måla naglarna. Vilken jävla kväll boys and girls

It's my dick in a box baby

Jag är så HIMLA trött nu. Filippa och jag har vart i Karlstad hela långa dagen och vart duktiga och gått på ikea och grejer. Jag har kört bil.. Jag skrek lite en gång när hela bilen immade igen men annars så gick det bra. Jag ska blogga om idag i morgon. Hängde ni med eller? Klart ni gjorde. Fille har däremot bloggat redan nu om idag. Hände ni med? Vill ni läsa? Det gör ni HÄR


nattpratarn

Jag tror att Filippa pratar i sömnen... :"det är inte såhär jag sover, det är inte såhär jag sover. Åh. IRRI". Efter det ramlade gardinen ner och då sa hon "fitta". Sen somnade hon om. Och nu ska jag också sova. Godernatter

tha städdag

Fyfisar alltså. Idag har jag och Filippa vart så jävla duktiga och städat i princip hela lägenehten. CRED till oss! :) Vi har packat upp alla mina väskor som jag hade med mig och ordnat bland alla kläder, dammat, dammsugit, städat toaletten, fixat alla prylar i badrummet, städat köket och en massa andra småsaker. Nu är jag glad. Jag gillar när det är städat :) Nu ligger vi i sängen och myser med en varsin laptop i knät. I morgon ska jag få köra bil. Ljuvliga liv



ni kanske förstår varför det behövdes en städdag
Lite bilder på en städad lägenhet kommer i morgon :)


För övrigt:

Nya snigga skoisar och nya snygga shorts. NÖJD

hejrå

Vi tänker på dig Veva


Fotbollseva

Tröttnar aldrig




Nu testskjuter jag den här bågen

I morse så åkte Evaveva hem till Sveriget igen :( Det var meningen att jag och Filippa skulle storstäda lägenheten idag när hon kom hem från jobbet men det har bara inte blivit av. Klassisk miss.. Istället så har jag tittat klart på Pocahontas och sen har vi vart och handlat lite nödvändigheter så att vi klarar oss fram tills på Torsdag. Vad händer på Torsdag undrar ni säkert nu. Eller hur? Då ska jag berätta att på Torsdag så ska jag och Filippa åka över till Sverige och gå på IKEA och handla mat. Och jag ska få köra bil :D HAHAHA

På tal om bil och sånt skit så skulle jag ha postat ett brev till transportstyrelsen idag också eftersom att jag måste få mitt körkort (KÖRKOOORT :D) hitskickat. Men då hade dom inga frimärken på coop och postkontoret hade stängt. Så det får bli i morgon. Det innebär alltså att vi både ska fixa lägenheten och fixa brevet i morgon. Fullt upp.

Nehe, nu är vi mitt uppe i matlagningen här. Jag har lärt Filippa hur man gör fisk i ugn och snart skall den avnjutas. Som jag längtar! Hörs


CARLOS

Sjukt härlig dag med Eva och Filippa. Vi har vart och utforskat staden lite och jag har shoppat för pengar som jag inte har. Vi har fotograferat oss själva i varje provhyttsspegel som finns i hela Oslo. Vi har slingat hår och ätit mat. Gått på bio och skrattat. Typ.

Filippa, Eva och jag innan vi gjorde Oslo osäkert


Här är ja, go o gla


Innan bion. Vi var ännu gladare när vi kom hem. Kan ni förstå de?

Nu ska jag och Eva (Filippa sover i vardagsrummet för att hon ska upp 3 inatt och jobba) titta på Pocahontas.
Om Filippa vill så kan hon göra en mittbena och se ut som Pocahontas. Det ska jag visa bild på någon dag :)

NATTI


ÄR DET INGEN SOM MINNS?


haha denhära låten är ju svinskön. Är det verkligen ingen som kommer ihåg den?!


Nu ska vi gå och handla dipp. Vi ska se sunes sommar ikväll istället. Bion var fullbokad så vi får se the hangover i morgon istället. hehe L8er

Regniga dagar

Idag vaknade jag och Eva av att Filippa traskade iväg till jobbet vid typ 5 i morse :) Efter det somnade vi om och vaknade igen vid 12. Då gick vi upp och gjorde mackor och kollade på dum dummare. Nu är Filippa hemma och snart ska vi laga mat. Eftersom att vi sket i bion igår och bara satt och myste på ballen så tar vi den ikväll ist!


tacos igår. GÖTT


Det var en svinmysig kväll


Vi var och handlade lite förut idag


Vi sprang och gömde oss för Eva. Hon var oss hack i häl


stekta

Nu har vi precis kommit hem från stranden :) Vi tänkte duscha av oss och så nu och sen så ska vi göra tacos. Ikväll ska vi ta en grogg och sen gå och se the hangover på bio, IGEN. Det lär bli så sjukt roligt! Wiii!


påväg


Filippa påväg


Oscar och Eva påväg


Det badades


Och busades


Jag

Hörs senare

YO!

Igår natt somnade jag klockan 3 och gick upp halv 5. Halv 6 var jag, mamma o eva på väg till jönköping. Vi var så jävla trötta men varken jag eller eva sov på hela bilresan. Halv 9 skulle jag skriva och den här gången klarade jag det! ÄNTLIGEEEN! Nu har jag körkort. Fan vad glad jag är. Jag glömmer bort det titt som tätt och jag blir lika glad varje gång jag kommer på det. Jag tror att Eva och Filippa är trötta på att höra "JAG HAR KÖRKORT" nu. hehe.

MEEEN sen då ivf. Eva, jag och mamma tog oss en shoppingrunda på A6 i jönköping i väntan på att våran buss till oslo skulle gå. Eva brände 1000 spänn. Hon skulle inte handlat nåt speciellt egentligen. Jag köpte en svinsöt klänning på carlings. Sen var vi nöjda. Mamma skjutsade oss till bussen och så sa vi hejdå för nu. Vi ses igen om typ 3 veckor för då kommer dom hit och hälsar på. Mamma, pappa o nåna (: YÄÄ! Det ska bli kul.

MEEEN sen då ivf. Så hoppade jag och Eva på bussen till Oslo. Det var ett byte i Göteborg och sammanlagt tog resan 7 timmar typ. Vi sov 1 timma av dom och sen till Filippa och börja festa. haha. Aja

Nu ska vi åka ut och sola och bada så jag hinner inte skriva mer. Lite bilder kommer senare. Puss hej
JAG HAR KÖRKORT!

AAAAAHHH :D

Jag är så himla glaad! Jag tog körkort idag. jag kan inte sluta le. Jag flyttade till Oslo idag ocksdå. Så nu får vi se hur det går med allt. Bor hos flippen nu (: Hoppas på det bästa! Nu ska jag fortsätta partaja med Eva och Filippa! PUSSS PÅ ALLA I HELA VÄRLDEN.

Packat och klart

Väckarklockan är ställd på 04.30. Herregud. Jag har aldrig gått upp så tidigt tror jag. Men det ska nog gå bra :) Mamma kör mig och Eva till Jönköping och så tar vi buss till Oslo därifrån. Vi har lite grejer att fixa där så det är därför vi åker först dit. Vi anländer till Oslo 20.00 och då ska vi alltså ta oss från stationen hem till Filippa. Det kunde vart lätt om jag inte hade haft så jävla mycket saker att släpa på. Jag undrar hur det ska gå. I värsta fall får vi kanske beställa en bulle. En bulle, hehe.

Jaja :) Idag har jag irrat runt här hemma och plockat och packat om min väskor 128 gånger. Min bror kom hit också och så grillade familjen ute på baksidan. Svinmysigt som vanligt. Micaela var här en sväng också och hejdåade mig. Hon är bra söt hon!

Nu måste jag verkligen slagga (plugga), jag får uppdatera i morgon när vi har kommit fram till lägenheten. Filippa slutar inte jobba förns typ halv 11 så tills dess har jag och Eva lite tid på oss att fixa och trixa lite. HÖRS IMORGON DÅ! HEJDÅÅÅÅ!!!!!


KRUBB


KÖTT


MAJA VAR OCKSÅ MED OCH FICK SMAKA :)


MAJA LIGGER OCH MYSER I SOFFAN. HJÄRTAT!!!!

Idag kan jag säga att imorgon flyttar jag

Jag flyttar i morgon. Från mamma o pappa o Nåna. Från allt. Från mitt allt här hemma. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag har ingen aning om hur det kommer gå för mig. Att allt är så ovisst känns så kosntigt men samtigt spännande! Jag kanske måste åka hem efter 2 veckor liksom. Det har ju jag ingen aning om. Allt jag vet nu är att jag tycker att det ska bli så sjukt roligt och att jag ser fram emot att festa med sköna människor på fredag :D IIHH

Idag har jag gjort saker på P: Packat, pratat, pulat, pluggat, planerat, phaft kul

Jag åt middag med mamma o pappa på sailor också. svinmysigt. dom är bäst och är varandras totala motasatser. Men dom kompletterar varandra på ett härligt sätt. Haha, aja. Dom som vet hur dom är vet hur dom är. Jag vet inte hur jag ska kunna förklara det på ett bättre sätt. jag slutar nu. Här är lite bilder.

åh! nu lyckas jag inte föra över bilderna från telefonen till datorn. jag får fixa det i morgon eller nåt. Måste sova nu. HEJDÅÅ

aaahhh

Det är så mycket saker som far runt i mitt huvud just nu. Jag har setat här i säkert 5 minuter och fnulat på hur jag ska börja skriva. haha. Men, men, nu är jag igång ivf.

Flytten har blivit uppskjuten tills på Fredag. Det är så sjukt mycket som måste göras och som den tidsoptimist som jag är så har jag typ insett nu att jag verkligen inte hinner knåpa ihop allt tills i morgon. Så enkelt ere ba. Men ivf. Det ska bli jätterolgit och spännande men jag tror inte att jag fattar att jag ska flytta dit. Men när ska man fatta det egentligen? Hmm. Mamma sa igår typ att: "Ja men då tar pappa ditt rum och gör om det till datarum, så får du ta det gamla datarummet om du får för dig att flytta hem igen". Jag har aldrig gapat och glott på någon så länge som jag gapade och glodde på mamma då. Det tog säkert 1 minuter för mig att ta in det hon sa. Haha. MITT RUM! Hallå?! Jag har haft samma rum sen jag föddes..I 20 år (man får säga 20 när man snart ska fylla det, även om man bara är 19 för tillfället) har jag haft det här rummet. Ska det bli datarum nu?  :( Åh. Jag är ju en hemmatjej egentligen. Hur ska det här gå? Nu blir jag orolig. Typ som när jag har i blonderingsmedel i håret. Det är det jobbigaste jag vet. Jag vet inte varför. Nu slutar jag här. mitt huvud sprängs och jag har inte en aning om vad jag har svamlat på om nu. hejdo


RSS 2.0