KENT, ÖL OCH KEBAB

Igår var det dags för min och Evas 20års present till Filippa att gå av stapeln. Vi var på spektrum och såg KENT. För att inte vara ett kentfan så må jag säga att det var mycket bra. "Nästan bättre än när jag fick bilen på min 18års dag", för att citera Filippa. Och det värmde vill jag lova.

På trikken hem fick jag en till bot på 750 smaskiga nok. Den satt fint. Tog det med en klackspark och avslutade kvällen på Tullins med Filippa. Vi drog 2 öl var och traskade sedan till kebaben för att få oss lite "fyllekäk". hehe. Lyckad kväll och jag är glad.

Ikväll vankas det bullbak hos bullarna. Bilder på det ska ni få. Nu måste jag springa till jobbet. Hade

fredag

Nu är lägenheten städad och det första jag gjorde när jag kom hem var att ta ett glas vin med Fille så nu sitter vi här vid en varsin dator och nördar och dricker. Det ser ut som att Katrin och kanske Anna kommer hit sen. Så får vi se vart kvällen tar oss. Nu ska jag återgå till vindrickandet. Hade

Filippas bilder från idag när gunnar o filippa besökte mig i butiken

simba är snygg och så

Kvällen har spenderats på herr Nilsen med massa trevligt folk. Vi har lyssnat på Theas pappas jazzband och det är alltid lika mysigt. Just nu sitter jag och Eva vid min dator i köket och sjunger med till massa disneyfilmslåtar. Det Filippa inte ser från sin dator är att vi har textade versioner av allt så hon tror att vi kan allt utantill. Det kan hon gott få tro tills hon läser det här också. Hehe.

I morgon ska vi upp tidigt här på hegde och städa lägenheten. På schemat står en tvådagars men jag får se hur jag gör. Det kan lika gärna bli en myskväll på fredagen och ös på lördagen men jag vet ta mig tusan inte. Som sagt, vi får se.

Ps. Nu har vi tagit fram evas tvärflöjt och ska börja spela disneylåtar och jag tror att Filippa sitter och bloggar om hur nördiga hon tycker att vi är just i detta nu..kolla själv på Filles blogg


heej heeej

Det blev en sen kväll ikväll också. Men vad gör väl det när man börjar 1 i morgon? Pratade lite med mamma idag och fick världens hemlängtan och nu längtar jag nästan ihjäl mig tills i påsk. Bara jag inte längtar så mycket så att jag glömmer bort att leva i nuet fram tills dess. Jag har en tendens att göra det och det brukar bara resultera i att man blir besviken. Man går och peppar, tänker och får höga förväntningar på att något ska bli kul. Det är bättre om jag bara tänker att jag ska hem i påsk och må jävligt gott och träffa skönt folk som snurrar runt i mitt huvud. Så då tänker jag så.


På tal om att längta efter något.
Här är Mallan & Mamma i höstas


mye

Ojdå. När jag la mig vid halv 1 tänkte jag att jag skulle blogga och lägga upp lite foton på facebook. Hur långt har jag kommit då? Tusan vad klockan drar iväg. Aja. Efter en lyckad helg så inledde jobbgänget veckan med vad som skulle vara vinkväll och pizzamys hemma hos Pia men som slutade med en massa tequilashots och confessiontime. Haha, herregud vad mye kul man har! Och för att inte tala om allt kul som komma skall :)

1helgens bästa bild / 2 & 3mys hemma hos pia i måndags / 4vårsol idag

"Yours sincerely"

Jävla skiteftertolvtankar. Godnatt!

SKÅL

Koselig dag idag. Jag, Eva och Fille gick upp 10 och hade våran qualitytime innan jag och Eva började jobba klockan 1. Eller ja, Jag och Filippa lämnade lägenheten 12 och gick förbi Katrin på hennes jobb och fick personalbrus för 10 spänn. YÄ! Sen tog vi trikken upp till majorstuen och så visade jag Filippa alla fina inredningsgrejer på jobbet.

Nu sitter jag, Filippa, Katrin och Thea och dricker öl. Blev lite spontant sådär, och det gillar vi ju! Ha en asbra kväll, för det ska jag haa, WEY!


Jag idag

s s s sool

Vilken underbar dag! Jag har haft det superbra på jobbet och varit överlycklig för att vi har fått in massa söta inredningsprylar. Det krävs liksom inte så mycket för att få mig på bra humör nu för tiden och det känns skönt. Det + att vi går mot ljusare tider gör mig bara ännu mer glad. YEY!

Nu ikväll har fie vart på bio. Vi såg Alice i underlandet och trots att jag hade väldigt höga förväntningar så blev jag positivt överraskad över hur bra den var. Fy fa an vilken bra kväll ba liksom och så. Nehe, med en sovades Fille till höger om mig och en halvt sovande/starwarstittande Evatar till vänster om mig så kanske jag också ska ta o slaggelislagga lite. Vi ska ju trots allt upp vid 10 i morgon och ha qualitytime innan jag och Evatar börjar jobba klockan 1. GODNAATT!





och andas ut

Ni kanske har fattat att jag har en galet stor bloggsvacka? Så vi kör bara på lite bilder från gårdagens shoppingtur i Sveriget med Thea, Katrin, Eva och Filippa.





RSS 2.0