valborg

Det här blir nog den första valborg någonsin som inte firas hemma i Sveriget. Men jag känner faktiskt inte att jag går miste om något. Jag har det bra här (: Igår hade jag tagit ledigt från jobbet så det blev en chilldag med lite fotboll och öl i fint väder. Idag jobbar jag bara 10-15 och efter det ska jag hem och fixa lite inför kvällens aktiviteter. Louise har fyllt år så ikväll ska vi ut och ta ett glas vin och fira henne. Hur bra kommer det inte bli då? Och i morgon är jag ledig :D YEY!

Nu har jag bråttom till jobbet som vanligt så måste springa

en bild på mig och urban från kryssningen, hiho

detta fält måste fyllas i

Igår efter jobbet traskade jag, Filippa och Gunnar ner till aker brygge för att möta upp Anna, Didde, Jacob, Pakke, Katrin, Lindgren och diverse andra för att fira Anna som fyllde 21. WUHU! Vi tog oss en varsin öl och myste (: Efter det gick hälften hem till bullarna och såg någon oväsentlig fotbollsmatch som visade sig vara ganska spännande. Aja, helt ok vårkväll var det.

Nu ska jag och två fina tjejor ta ett varsit glas vin eller två.. he. PUSSI


Filippas bilder från igår




Jaha?

Det blir tydligen inte alls en flygresa hem för mig ikväll eftersom alla flyg i hela Norge verkar vara inställda på grund av vulkanutbrottet på Island. Jävla Island! Men, men. Jag har tur idag för att Oscar ska ta bilen hem till Sveriget så då åker jag med honom (: Tur i oturen liks. Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan gå till jobbet. PUSSI

"yä"

Nyss hemkommen från bullarna och nu sitter jag och Filippa och ugglar vid en varsin dator i köket. Katrin ligger redan och sover så jag tänkte väl joina henne i sängen nu. Börjar inte förrän halv 1 i morgon och på kvällen flyger jag hem till Sverige för att fira min moster som fyllt 50. Nice. Tycker synd om min Fille som ska upp och jobba om 3 timmar. HEJDO



Idag i en park när gänget spelade fotboll


tudilu

VILKET VÄÄÄÄDEEER! Och så står man inne i butiken hela dagen..förjävligt. Men pengar rullar in som det ska. Idag fick jag för övrigt reda på att det förmodligen blir fulltid för mig med start i augusti. YÄ! Det går bra nu!

 

Nu blir det skype med Mimmi Kakan Kakansson och sen prommis med Fille. PUSS


a word

Igår åkte jag, Pia, Thea och Louise ut till Pias hytta på näsudden för en liten övernattning. Vi kom dit vid 7snåret och då tog vi oss en varsin öl och njöt av solen på Pias altan. KOOS! Efter det lagade vi gott käk och drack lite vin och skvallrade loss. Så som bara brudar kan (:

Idag är det bara så sjukt bra väder så jag har lite ångest över att jag sitter vid datorn. Meeen, skitsamma. Tänkte slå på en bra serie nu och sen duscha. Ikväll blir det bullhäng om jag inte misstar mig. Awesome!


Välkommen våren

Sitter i vardagsrummet hemma och har precis kollat klart på senaste HIMYMavsnittet. Kvällen har bestått av mys och lite häng hos bullarna. Det blev en ganska tidig hemgång men det kändes bara skönt med tanke på att jag ska upp och jobba i morgon (: Efter jobbet ska sprelltjejorna på hyttetur, som man så fint kallar det här, i Pias stuga. Kommer bli en sån sjukt mysig kväll med vin, god mat och övernattning. Får se om det blir en liten uppdatering på Söndag igen.

fastnade på bilddagboken. där kan man hitta gamla bilder. NOSTALGI!



världens bästa helg och världens längsta inlägg

I Tisdags förra veckan räddade Pakke mig. Hur gulligt är det inte att vända med bil näe man kommit till svenska gränsen för att hämta upp mig i Oslo igen? När han kom in i butiken blev jag så glad så att jag började gråta och vid halv 9 på tisdagkvällen var jag hemma i Oxelösund och fick träffa familjen, kramas och sova i min egen säng och allt sånt som man längtar efter ni vet. Så jävla SKÖÖÖNT!

Onsdagen var det lugna gatan och jag umgicks mest med familjen och lite senare på kvällen åkte jag in till stan för att hänga med Erik och Ticko hemma hos Ticko.

Torsdagen var annorlunda. Mamma och jag åkte upp till Stockholm för att uträtta lite ärenden och i samma veva så shoppade vi loss lite och hade det allmänt jävla dundertrevligt! På kvällen planerades utgång och Evatar kom till mig för att göra sig i ordning. Just like back in the days, haha. Efter lite vin hemma hos mig begav vi oss hem till Ticko för lite häng och förfest. Tellus hade vi sagt att vi skulle gå till och vi vinglade väl in där vid 12 och hade det allmänt jävla asbra. Kvällen slutade med att Eva ramlar på dansgolvet så att hennes knä hoppar ur led. Det blev ambulans till akuten och en sen taxi hem efter det. Lame med kul.

Fredag var det bara att vakna och ta en återställare. Typ. Det blev utgång då också och innan krogen körde vi en skön förfest hemma hos fager(?). Jag tog en taxi hem själv. Det var det

Lördag var det samma visa fast då ägde förfest rum hemma hos oss på vallsund. Erik, Ticko och Eva kom förbi och vi drack oss lite på snusen. Mamma bjöd på lite gott skit och sen skjutsade hon in mig, Erik o Ticko till krogen. Vi öste, tappade bort varandra och sen stände krogen. hah. Åh. Nu orkar jag inte skriivaa, meen i alla fall.

Söndagen hade vi inte fått nog så Ticko kom hem till mig och så grillade vi. Tanken var sen att ta hans bil som han ställd hos oss kvällen innan in till stan. Men det gick inte för när vi kom ut på parkeringen så var den borta. Stulen. Aja. Mamma skjutsade då in oss till stan och så drack vi lite till hemma hos Ticko och gick ut igen

SÅ! Nu vet alla vad jag har gjort i påsk. Skönt. Om man ens har läst hit då. Nu blir det bilder och sen godnatt





RSS 2.0