4dagars?

I Torsdags började det. Jag och Gunnar var på Imogen Heap på rockefeller och efter det landade vi på lite olika ställen på Majorstuen och hela kvällen slutade på bislet kebab klokan 03:30. Jobb dagen efter kändes sådär men jag började 1 så det gick helt ok. På kvällen var det dags igen. Jag, Thea, Eva och Fille drack lite här och sedan styrde jag och Thea upp lite utgång på Yatzi för att möta upp Katrin o Anna och dansa järnet. På Lördag morgon klockan 10 kändes det inte alls lika okej att jobba som det gjorde dagen innan. Men, men. Det väntade ju bravader på kvällen så det fick funka. Gårdagen var i och för sig lugn med tanke på Torsdag och Fredag men fy bybblan vad sliten jag är nu. En miniförkylning + en 3dagars är inte att leka med. Jag är så hes idag så gud vet vad. Så nu är frågan. Ska vi gå ut ikväll?


aldrig

Back to reality

Igår skulle jag och Katrin flyga tillbaka till Oslo klockan 17.40. På grund av tekniska fel så kom vi inte iväg förrän 21.35. För att döda lite tid på skavsta så slaggade vi lite och tog en varsin öl. Helt ok. Så nu är vi i alla fall tillbaka i Oslo efter en grym helg hemma i Nyköping/Oxelösund. Bilder kommer i morgon för nu har jag, Eva och Filippa qualitytime hemma på hegde. Mysfaktor 1000! Jag har förresten fått presenter av Filippa också som hon köpte i Phillies. Ett par vita converse och ett jättefint armband som jag Eva och Filippa har likadant. Det står F.I.E på det, jag dör vad jag har saknat tjejhänget med mina fina tjejor! YEY :D


hemma

Äntligen hemma i Oxelösund. Pappa, Mamma, Urban och Maja hämtade upp mig på skavsta och så åkte vi hem och mötte upp Jimmy för att äta köttfärssås och pasta hemma på vallsund. Ta mig tusan vad bra jag mår och vad mysigt det känns.

Nu sitter jag hemma hos moster. Jag och Urban åkte hit för att titta på Wilmas valpar som är 4 veckor gamla. Så söta så jag dör. Nästan. Kollar lite bilder från julafton också, myyyys! (:


mormor och jag på julafton

arghh

Nu ligger jag här i sängen hemma på hegde med en snarkandes Evatar bredvid mig. Ikväll är sista natten i lägenheten som vi är själva för i morgon kommer nämligen Gunnar hem från Thailand och på Söndag kommer Filippa och Oscar hem från Filippinerna.

På Fredag åker jag och Katrin hem till Sverige över helgen och nu när jag skulle cheka in mig själv online på ryanairs hemsida så ser jag till min förvåning att jag har bokat hembiljetten på Lördag och inte på Söndag. Hur fasiken kan jag vara så dum? Vad hände där? HALLÅ?! Fick lite smått panik och ringde mamma men vad kunde hon göra hemma i Sveriget? Skälla lite på mig. Och det gjorde hon också. Jaja, nu har jag i alla fall lyckats roffa åt mig den sista biljetten som fanns kvar på det sena Söndagflyget hem tillbaka till Oslo. Vad säger man? Flax och godnatt!


bara för det så blir det den här bilden från i somras då jag var supermegaglad

Alla hjärtans dag

Igår på alla hjärtans dag så flyttade bullarna ut ur våran lägenhet och in till sin nya så vi passade vi på att ha en hejdundrande avskedsmiddag. "5 av 5 hemorrojder" konstaterade Pakke och vi andra höll med. Här är lite bilder :)


Världens mest hungriga gäng

Maat
Vem kan köra upp tandpetaren längst i näsan?
Efterrätt

ikke gör sån


här har vi den argaste piraten på jobbet

det går i släkten

Världens finaste väder har vi haft idag i Oslo och dagen har gått jättefort. Kom precis hem från att ha vart på Herr Nilsen med ett härligt gäng. Shoppade lite grejsimojs idag efter jobbet också, asbra :) Nu sitter jag o Katrin här och ska mysa järnet och i morgon ska vi klä ut oss på jobbet. I mitten på februari har man nämligen "karneval" på alla dagis här då barnen får klä ut sig och grejs. Så vi går all in på leksaksaffären morgon tänkte vi. Det är ju trots allt tävling sprellbutikerna emellan. Bilder på det kommer :)


bakgården på jobbet


På Herr Nilsen ikväll

WEEE SHEEEE

Igår efter jobbet kommer jag hem till en Eva som ligger och äter kakor och tittar på disneyfilm. "Ska du med och träna?", frågar jag. Efter mycket velande fram och tillbaka får jag ett nej till svar. Ok, tänkte jag och började packa tränngsväskan. Då flög Evatar upp ur sängen och sa "Okej, vad ska jag ha på mig?". När hon hade packat ner lite skit så åkte vi och mötte upp Katrin och tränade i en timma. YEY!

Kommer hem till bullarna som ligger och myser. Eller ja. Andre är så jävla förbannad så han har börjat dricka i protest. Han och Sebbe ska ut och bli karate tydligen. Allt för att Pakke inte vill spela en tredje match i något fotbollsspel som Andre redan förlorat 2 matcher i. Ut gick dom i alla fall. Och för en timma sen kom en full Andre invinglades och tjatade om Bislett kebab som inte ville ge han någon mat. Jaja, i början av nästa vecka ska dom i alla fall flytta till eget som dom lyckats kirra. Bra där :)

Nu ska jag göra mig i ordning och gå iväg och jobba. Sen ikväll efter jobbet ska vi ut och lyssna på när Theas pappa spelar jazz. Det kan bli kul! Hadee


Igår möttes jag, Thea och Pia upp för att äta frukost innan jobbet. Det var det godaste!


Theas pannkakor


Pia och Thea

MYSSÖNDAG

Idag vaknade vi upp till en bajsigt stökig lägenhet. Det fanns bara en sak att göra. STÄDA! Sagt och gjort, och gud vad skönt det känns nu när man befinner sig i en fin och ren lägenhet. YEY! Nu lagar vi mat och ska ha myssöndag och jag vill att min Fille ska vara här med oss!


just det filippa, jag lånade din kavaj igår.. :)


yatzi är kul om det går bra

Öl Öl Öl Öl


Ikväll blir det ööööl

Jag vill bara klargöra

Att anledningen till att jag var fulast ansiktsmålad var för att det var Andre som målade mig och jag målade alla andra. Så nu vet vi det. Haha. Ikväll har Pakke och Andre vart i Sverige och handlat mat och jag tror aldrig att frysen vart såhär full. Skön..T. Nu blir det mys och film. Haadeee

Ansiktsmålning

Okej. Nu har bullarna flyttat in hos oss tillfälligt i jakt på ny lägenhet. På tal om det så ska jag och Eva på visning ikväll. oså. Igår hade vi ansiktsmålning och jacob åkte på en nit..


RSS 2.0