Födelsedagsgalej

Nu är jag iordninggjord och sitter och väntar på att Eva ska komma och hämta mig så ska vi åka in till Filippa och dricka lite där. Fifasen vad trevligt det ska bli! Taggad till tusen är vad jag är och ikväll finns det nog inget som kan gå illa. WIHO :D


aj

Urban skulle pierca sig idag så vi åkte in till stan och väl där fick jag också för mig att göra nåt. Nu gör det så himla ont i mitt öra och jag ångrar mig redan att jag gjorde det idag. AAAAAJ! aJA. Vill man va fin får man lida pin, eller? (:

nu ska jag hoppa in i duschen, bokstavligt talat. blir roligast så



41 pages of .. love?

tack för ikväll


men

är det bara jag som tycker att han gör det här svinbra? så åkte han ut den gången. BUU


gammal kärlek rostar aldrig

Vaknade vid 10 idag och kände på mig att det var nånting som skulle göras. KLIPPTID 10.30! Det var bara att slänga på sig kläderna och åka och klippa sig. Det syns knappt. Som alltid när jag klipper mig :) Men, men. Det känns bra i alla fall.

Senare på dagen åkte jag in till staden för att fika med Elin och Frida. Vi satte oss på huldas och babblade en stund för att sedan ge oss ut på stan en sväng. Jag hittade ett asabasasnyggt linne på rea som jag tänkte använda i morgon. YES! Vi hörs, klem



det var bara harry som fastnade på bild när vi var på huldas idag


jag fastnade på bild hemma


måste ha

Jag såg på Kenzas blogg att hon tipsade om det dära lip care mix från make up store. Jag vill och måste verkligen ha ett sånt känner jag. På vintern är det ju jättesvårt att inte få torra läppar. Jag fick alltid det när jag var liten kommer jag ihåg och det var inte roligt :( Nej, ett sånt blir det helt enkelt!



här var det torrt

lip care mix från make up store


:)

Vad härligt det är att vakna upp utvilad och känna sig glad. Man känner på sig lite att dagen kommer att bli bra. Precis så var det för mig i morse. Idag ska jag baka bullar och sen ikväll ska jag till Ticko och se på film. Det kan liksom inte bli nåt dåligt av det känns det som. I morgon ska förmodligen jag och Ville gå ut och ta en öl. På fredag kommer Fille och Eva hem= utgång. + att Fille fyller 20. WAAA. På lördag har hon sin 20årsfest och sen ska vi ut. På Onsdag flyger vi tillbaka till Olso och det är bara massa massa saker att se fram emot. Jag är glad! Man borde vara glad för det man har och sluta vara ledsen för det man inte har. Om jag tänker efter så har jag det väldigt bra. Jag har det bra. Jag är glad. Kan inte sluta tänka på det!!

Nu ska jag äta mormors nybakta bröd och sen drar bullbaket igång. L8er,


nogatt

Herregud vad trött jag är nu. Vid 8 ikväll fick jag för mig att jag ville pyssla. Sagt och gjort. Jag plockade fram allt jag kunde hitta och satte igång. Och jag ska säga er att det inte är det lättaste. Efter 2 timmar mår inte ryggen så bra. Men det är kul, speciellt när det går bra (: Det var det. Vi drog en film också, "My life in ruins".. Det gick upp för mig efter halva filmen att det inte var uppföljaren till mitt stora feta grekiska bröllop. Men inte blev den bättre för det. Aja. Nu blir det sängen. Vi hörs!


på pysselbordet


god morgon

Fast egentligen är det inte morgon. Lite jobbigt att sova bort halva dagen om jag ska vara helt ärlig. Men, men.. Nu ska jag ta ut Maja på en långpromenad men först blir det frulle. Hörs sen. PUSS

gravity

Söndag, söndag, söndag. Vad gör man av sin söndag egentligen? Dom flesta är nog bakis och har ångest för att det är så långt kvar tills att det är fredag igen. Jag har varken vart bakis eller haft ångest idag. Skönt som bara den. Gick upp vid 9 i morse för att Micaela skulle iväg till Östersund och hälsa på Gabbi. Jimmy kom och hämtade mig och så åkte vi hem och åt frukost/fikade. MYSIGT!

Ikväll har jag hängt hos herr Ingårda och inte gjort ett endaste dugg. Lugna helger är skönt. Man måste passa på nu innan Fille & Eva kommer hem liksom. He. Nej nu är det verkligen godernatter för min del. Vi hörs i morgon!



idag såg jag ut såhär. en blandning mellan pippi långstrump och nils karlsson pyssling


nils karlsson långstrump


"äntligen HEMMAA"

Det var så jag skrek i luren när jag ringde Micaela nyss. "Är det på tv?", svarar hon mig då. Hon tror att hon är rolig den bruden, men det är hon inte.. Hon är i alla fall på väg hit nu för att hämta mig. Det blir en myskväll hemma hos henne ikväll på arnö med kladdkaka och gud vet vad. Det blir fint :)

Jag var ju i Linköping idag också vilket var superdupermegakul! Verkligen! Jag älskar att göra små utflykter sådär med familjen. Jag fick ett par stövlar av mamma och lite annat krimskrams av Urban. Försenad födelsedagspresent. Bilder på det kommer i morgon. Nej nu måste jag springa så att inte Mickan får vänta ute på parkeringen. Ha en bra kväll. Klem


idag såg man ut såhär


GHOSTBASTARDS

Jahapp. Då var man hemkommen från Ticko. Det blev idoltittande och en massa youtubande. Ingen ville se det jag ville se och ingen ville lyssna på den musik som jag ville lyssna på. Asjobbigt. Annars var kvällen i helhet bra (: Kvällens bästa var nog ghostbustersämnet. Jag vet inte hur men vi kom fram till att vårat band skulle heta ghostbastards. Här är ghostbastards..


HEJ!

Eva sa faktiskt till mig idag att jag måste skärpa mig. Folk kanske tror att jag är deppig. Jag är inte deppig. Jag har bara mina deppochmysdagar. Ni vet? Det har ju alla. Men för att klargöra saker och ting då. Jag mår ASBRAAAA! Fixade webcamen idag och pratade med Eva och Fille lite också. Alltid lika kul.

Nej nu ska jag åka och hämta Micaela och sen ska vi åka till Ticko och se på idol ikväll. Det blir trevligt. Imorgon blir det Linköping! WUUUU! :D


wuuuu


Åh

Fy så mycket tankar som härjar i mitt huvud just nu. Nedrans eftertolvtankar som Fille så fint kallar dom. Ibland är dom bra, ibland är dom mindre bra. Ikväll skulle jag vilja säga att det är en mix av både bra och mindre bra. Sitter för tillfället och lyssnar på fin musik och läser min gamla blogg. Jag kommer på mig själv med att sitta och småle medans jag lusläser varje inlägg. Det är mysigt och jag saknar den tiden. Och dig. Eller kanske bara känslan av trygghet? Känner mig ganska höst-deppig-mysig-konstig.. kanske till och med förväntansfull? På vadå? Jag vet inte. Jag vet ingenting just nu. Minst av allt vad jag nyss skrivit. Som sagt. Eftertolvtankar..


Måndag 11 december 2008
Lite om Lördagen: Kvällen började hos Elin P kl 18.00. Evas bror vad snäll och skjutsade oss dit och väl där bjöds det på välkomstdrink. Gott! Vi hade det jättetrevligt hela kvällen och när klockan började närma sig 23.30 så begav vi oss till krogen. Väl där blev man bjuden på en o annan drink av min käresta :) Kvällen i helhet vad faktiskt jättebra :D Tack å tack!

Igår så tog jag det lugnt med lite GHspelande och mys. Fick en finfin blomma, 2 trisslotter och en chokladkalender av Magnus. Lilla gubben. jag vann hundra kronor.. WUU :D Jag ska köpa 4 nya lotter och någonting säger mig att det kommer sluta med att jag inte vinner nåt på dom. Men man kan ju alltid hoppas.

Nu ska jag väl ägna min tid åt Kakan tänkte jag, hon sitter här bredvid och tittar på mig när jag bloggar. Vår plan är att försöka få hit Magnus och hans GH. Skulle vara fett kul o knäcka dom jävlarna.

På återseende. LOVE


Frukost

Havregrynsgröt med jordgubbssylt och ett glas cola. Har aldrig smakat bättre

obgmomc


VILL HA


Mockaväst från H&M 1499:-


jag har haft svårt från asymmetriska kläder förut
men den här klänningen är ju hur söt som helst!
699:- på H&M


PUSS


dom här jävlarna hämtade jag på posten idag då. puss på dom


vet ni?!

Jag har en sak att hämta ut på posten :D Ni får se vad det är i morgon. asTAGGAAD!


kaxmormor

Mormor är här och jag hör från mitt rum att hon pratar med Urban

"Hej, hur är det med dig då?"
"Jo det är bra, själv?"
"Det är bra här med. Du ser lite trött ut.. Ska du ha dig en smocka? hehe nejdå."

sen gick hon ut


obgmomc



bara för att man vet hur något slutar så betyder inte det att man inte kan ha kul på vägen dit


hmm

Jag är jättesugen på att tatuera mig. En asafin röd ros på insidan av överarmen. Det låter kanske fult men jag tror verkligen att det kan vara något för mig. Än så länge så har jag ju bara småsaker och inget med färg i. Skulle vara kul med en färgklick. Eller ja. Jag hinner säkert komma på massa andra saker tills dess att jag har råd med en tatuering men ja (: kul att spåna lite.. liksom


mitt stjärntecken vågen på handleden


mitt personnummer i romerska siffror i nacken

Sen har vi den på fingret men den räknas inte riktigt (:


typ nåt sånthär

vimmel


brudarna på tellus. lägg märke till min tillfixade mustasch på fingret också. yey


hemma

Jag vet att jag har pratat mycket om att det är skönt att vara hemma. Och nu säger jag det igen. Det är skönt att vara hemma! Det är verkligen det. Oslo är hur kul och mysigt som helst och jag trivs som fisken i vattnet med mina fina. Men att veta att hemma alltid kommer vara hemma ger en sån härlig trygghetskänsla. Jag gillar att mina grannar frågar mig om hur det går för mig i Olso och att pizzagubben på sunda vet vad jag ska ha för pizza och kan min hemadress i huvudet. Fina småsaker ni vet (: Hemma kommer alltid vara hemma och det är så bra och fint!

För övrigt så ska det bli så sjukt kul att komma tillbaka till Olso nu snart. Egentligen var planen att åka tillbaka nu på torsdag men då hade jag bara hunnit vart där i en vecka. För sista helgen i oktober så kommer Fille&Eva hem hit :D Fille fyller nämligen 20 och det skall firas. WUUUU! Det ska verkligen bli så förbaskat kul. Jag brukar inte vilja ha höga förväntningar på nånting men oj oj oj vad jag har det på den helgen :D Kommer bli gaaaaaaaalet kul! Jag flyger ivf tillbaka sen med Fille tidigt på morgonen de 4 november. FLYGA :( åh! Men det kommer nog bra.

Dagens planer:
Fixa in låtar på ipoden
..
Jag vet att det var mer saker men det kommer jag inte på nu. Aja. Vi hörs ju :D
Va glada


gårdagens plankstek, asbra!

Nåna, asbra!

ni är bäst




längtan

Idag har jag en såndär dag då jag saknar mina fina. Eva&Filippa som befinner sig i lägenheten i norge och Mimmi kakan Kakansson som just nu är på bali. Åh :( Skulle bara vilja krama om dom och lukta på dom lite. hehe. Men snart får jag träffa dom igen och det känns bra. Jag längtar!

Nu sitter jag här och har gjort i ordning mig. Ska snart till Elin för att avnjuta lite mat och sen in till stan till Ticko för lite häng med han och Lukas. Kommer bli en lugn och bra kväll med idol och diverse godsaker. HADEE




min rutiga skjorta från bikbok är världens skönaste och bästaste


minnen

I morgon kommer antagligen datamänniskor hit för att hämta min dator. Den håller ju på och stänger av sig titt som tätt så jag passar på att fixa det nu när jag är hemma. I alla fall så sitter jag o tittar igenom alla gamla bilder och så för att spara allt i en mapp. Här är lite gobitar


mys på elins altan innan emmas fest. sommaren 2007


Micaela och Magnus innan maskeradtjosan 2008


Eva och jag hemma hos Mimmi 2008


Eva och Mimmi samma kväll


Eva & Jag på nyårsafton 2008


balen 2008

nu orkar jag inte mera. bara den här också, haha.

mimmi o jag på nyårsafton (:

VARFÖR?!

Varför kan inte ni på sifo lämna mig ifred? Nu är det tredje dagen i rad som ni ringer mig och frågar om jag vill svara på några frågor om mitt radiolyssnade och idag gav jag med mig. Det ångrar jag starkt. Jag har slösat bort 6 minuter och 6 sekunder på frågor som jag inte ens kunde svara på.

"När vaknade du igår?
"Lyssnade du på radio något under gårdagen?"
"Brukar du lyssna på p4 mälardalen?"
"Har du radio i duschen?"
"Vad heter din mammas moster hundvalp?"

Droppen var när hon sa:
"Har du radio på jobbet?"
- "Jag jobbar inte.."
"Skolan då?"
- "Jag går inte i skolan.."
"Så du är arbetslös?"
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

typ.. AAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH! Ring mig aldrig igen Frida Pöllönen


Dagens höjdpunkt

Maja började skälla på en fiskmås som va på tv


Vad är det för en dag?

Det är ju min födelsedag :D
Jag har fått en ipod touch och massa småkrafs. ASBRA!


Snart blir det kalas så nu ska jag göra mig iordning.
Ikväll blir det asahäng hemma hos Micaela med henne och My
 för att sedan gå iväg till tellus och ha de gött. L8er WHOA


snook

dom är både bra o snygga, kan de bli bättre?


at dinner

Pappa- "Ja det ska bli gott med mat nu, min matlåda som jag hade idag var inte så god."
Mamma- "Vadå, hade du gjort den själv?"
 
sen skrattade vi och åt den goda maten


sweet dreams


back from london

Ikväll kom mamsen hem från London :D 5 dagar har hon vart borta så nu var det på tiden att hon kom hem igen. Brudarna hade bott på skabbigt hotell, vart på musikal, ätit gott, shoppat och haft det allmänt asabasabra. Det förstår jag. Jag var själv i London förra hösten med moster och vi hade det jättebra där. Med sig hem hade mamma en parfym till mig. L'eauparKenzo heter den och den doftar gudomligt enligt mig (: Jag är NÖJD!



moster o jag i Lodnon


det här var bra


vilken röst va! jag smälter lite


Mamma I love you

Mamma befinner sig för tillfället i London tillsammans med några tjejkompisar. Hon ringde mig igår när dom var ute på lite galej och så pratade vi om att det var bra att jag hade fått tillbaka min mobil som jag glömde hemma hos Emma&Micke när jag åkte in på krogen i fredags. Och lite sådär. Så ringer hon till min mobil nu..

"Hej det är mamma, hur är det?"
"Det är bra, hur är det med er?"
"Jo det är bra. Du! Har du fått tillbaka din mobil?"
"Men mamma, du ringer ju till den nu.."
"Ja men just fasen vad dum jag är.. ja men dåså."


mamma&jag

Flashbacks och konstiga drömmar

Åh herregud. Vilken kväll igår då :) Vi hade födelsedagsfest/överraskningsfest för Elin hemma hos Emma&Micke med massa vänner. Härlig stämning och bra häng. Gillart! Jag, Elin, Johanna, Thomas och Gustav drog in till krogen senare på kvällen och fortsatte firandet där. Nyktert för min del igen och jag hade det hur trevligt som helst med massa trevligt folk. Kvällen avslutades på hotell forty towers i en asaskön massagestol. Haha. Vid 6snåret så traskade jag tilll bilen som stod vid tellus. Sen åkte jag hem, tokdäckade och sov till 3 idag. FY!

Inatt drömde jag svinkonstiga grejer också. Mimmi och jag var med i Americas next top model.. Pappa hade av misstag släng en gammal snus i min sko (vilket jag inte hade märkt) som hade legat och frätit (säger man så?) sönder mellantån på min fot. Så jag blev diskvalificerad från hela tävlingen. Mimmi vann hela skiten med sina 1.59cm. Fattade ingenting. Aja..

Nu blir det film med Urre (: L8er

GRATTIS


På din födelsedag Elin. 20 20 20 20 :D


vågor

vad konstigt allt känns ibland. eller. ja. när jag tänker efter på riktigt hur jag verkligen känner. och det är lite läskigt att göra det också. tänka efter riktigt ordentligt alltså. så det är därför jag struntar i det. det blir bäst så. för nu.


ett ord: pinsamt.


det var väl ingen som missade det här? Åh :( Jag mår dåligt


Whip it


Jag är sjukt sugen på att se Drew Barrymores senaste film som hon själv regisserat (:


RSS 2.0