Fucking unbelievable

Jag skämtar inte när jag säger att min snelugg är tillbaka! Känns så jävla bra!


Min snelugg får 5 Isabellor av 5 möjliga
Godernatter

Hejs

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa. Jag får blogga på Söndag kväll igen för då är jag hemma. Må gott, puss

Hurra hurra hurraa

Idag är det faktiskt en som fyller år. Min bror :) Han är rar han å.


Jimmy jag o mommo, vi hade kul


.

Stanna jorden, jag vill gå av

hehe

Jag sitter här i sängen för mig själv och fnissar lite. Jag läser nämligen lite gamla inlägg från min förra blogg. Är det fel? Att skratta åt sig själv..? Det tycker då inte jag att det är!

här kan ni också läsa lite gammalt om ni vill

Den där känslan

Ni vet den där känslan som man kan få ibland? När man blir helt varm i hela kroppen och man bara fylls av glädje. När ens leende går från örsnibb till örsnibb och det känns som att man ska sprängas för att man är så himla glad. Precis, PRECIS så känner jag när jag ser den här bilden.


:)

Vilket jävla väder! Nu ska jag ut på baksidan och lägga mig och steka! Hörs

Sommar


Tungan


Gordjubbe

HAHA

Ifall att det är någon som har missat intervjun som metro gjorde med Per Moberg så kan ni läsa den HÄR.

Så här glad var Per Morberg inte när Metros Peter Lindholm träffade honom.
Per Morberg i sitt esse

Nåna


Det är klart man blir trött efter en helg i stugan :)

ÅÅHH

Nu har jag storstädat hela huset och jag är helt slut. Tänkte ta en dusch nu och sen käka nåt. Efter det väntar teoriboken på mig. MUMS :)

Färdig

Tålamod är en Isabellas bästa vän

:(

Nu har jag försökt så himla länge att fixa bloggen och jag orkar verkligen inte mer nu. Jag somn

va

I Torsdags hängde jag med Mickis, vi pysslade och hade det mysigt och på kvällskvisten kom Mimmi och joinade. Igår hade jag fest. Idag måste jag städa efter den. KUL. Jag tror att jag gör det i morgon innan mamma o pappa kommer hem. Snart kommer Eva o hämtar mig. Vi ska in till stan och göra en hemlighet. hehe. I morgon ska jag va med Mimmi men jag borde egentligen plugga eftersom att jag har bokat uppkörning och uppskrivning nu.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH :D :D :D


Förlåt för världens sämsta blogginlägg. Nu ringer det. hejs


Vad gjorde man innan youtube?


Minns ni? He


Bra skit

VART HAR JAG LAGT MIN NYCEL?!

Jag är helt lost nu. Jag kan verkligen inte hitta min nycel. Det är liten sivrig nycel med en groda på som går till mitt svarta skrin. FAN. Det är väldigt väldigt viktigt att jag hittar den här nyckel för i skrinet finns det saker som jag MÅSTE ha. NU! Om någon har sett min nyckel med grodan på så kan väl den höra av sig till mig på Bella_b.... nej men seriöst. FAN

kökshäng

Mamma: "Isabella, tänker du rösta i EU-valet?"
Jag: "Jag är inte insatt.."
Mamma: "Perra, tänker du göra det?"
Pappa: "Jag fattar ingenting av dedär.."
Mamma: "Det gör fan inte jag heller."

:)

Jag skrev ju för ett tag sen om att jag hade hittat massa bilder på Mimmis dator. Så här kommer några från lite olika tillfällen :)

Maskerad, jag var pirat men såg tydligen ut som en hippie. kul


Här är Jag, Mickis, Mimmi och en elefant


Ful bild, ful kväll. haha


skål

nu orkar jag inte mer för det går så jävla segt. det kommer mer sen

<3

Jag har världens bästa mamma!


helgen

AAAAAAAH, nu är jag äntligen hemma och kan andas ut. Mitt huvud har gått på högvarv sen jag vet inte när. Jag har haft så mycket att tänka på och så mycket saker som har hänt så jag har lite glömt att bara ta en stund för mig själv och bara göra ingenting. Så det ska jag göra nu idag, men först ska jag berätta lite om min helg tänkte jag. Enjoy

I Fredags så hade Frida bjudit in lite brudar till ett försenat födelsedagsmys hemma hos henne. Så klockan halv 7 samlades vi där ett skönt gäng och fnittrade och tjattrade. Senare på kvällen så kom Mickis och hämtade mig och vi åkte in till Oskar och hängde där ett tag. Sen vidare hem till henne för att slagga. Vi hade nämligen planerat att åka till lager 157 dagen därpå.

Så på Lördag morgon vid 9 så gick vi upp och gjorde oss i ordning och drog iväg. Vi hittade till Hälleforsnäs helt själva och jag måste säga att vi börjar bli ganska säkra på att hitta ute på vägarna och följa skyltar nu, hah. Jag kom hem 1000 kr fattigare och lite kläder rikare och jag är nöjd :) På kvällen drog jag och Eva hem till Mickis och hängde där. Vi drack, tittade på eurovision och spelade med andra ord. När Eva ska förklara ostron så säger hon "slemmigt med mättande" och Mickis svarar "Mackor!". Nej. När jag ska förklara rymden så blir jag så glad så jag säger bara "ÅÅH, jag ääälskar det här". Eva skriker "Cola, PIZZA?!" samtidigt som Mickis skriker "Magnus, kuk?!". Sen däckade alla 3.

Idag blir det som sagt egentid. Plugga ska jag göra också. Puss


Stresselistress

Världens bästa bror ställer upp på att skjutsa mig in till stan så nu springer jag runt här och irrar och försöker få med mig allt. Får blogga om gårdagen och så i morgon för nu är det andra saker som står på schemat.

puss

avkoppling

Nu ska jag fixa en skön spellista på spotify, stänga in mig i mitt rum och låta kreativiteten flöda. Vi får se vart det slutar.

WAZZZAAAAAA

Gillar inte det där med att man alltid ska ha en snitsig rubrik så i bland så får det bli en som inte har nåt med självaste inlägget att göra. Kul grej ba, he.

Nu har jag precis duschat och snart ska jag åka med Dansken och Urban in till stan och träffa Mickis. Sen hem till Mimmi. Ikväll blir en bra kväll tror jag. Det behövs nu. Snart tänkte jag fixa lite bilder som jag hittade på Mimmis dator också. Det finns massa bra och roliga. Det är dags att framkalla nu snart också, måste bara få dom sista bilderna från Magnus dator på nåt sätt. Det löser sig. Som allt annat. Nu måste jag springa så att jag inte blir osams med nån för att jag är för seg. Hejråå


MOMYSOSKOKVOVÄLOLLOL

För folk:

Jojahoha, dodå äror momanon hohemommoma fofrorånon momysoskokvovälollolenon hohosos Sosofoffofanon dodå :) Dodetot boblolevov fofilolmomtotitottotanondode ocochoh enon vovadod vovi totrorododdode MOMISOSSOSLOLYCOCKOKADOD koklaladoddodkokakoka. Momenon nonejoj! Atottot Momalollolanon ocochoh Sosofoffofanon hohadode noneror boblolocockokcochohkokloladodenon utotanon atotttot smomäloltota dodenon boblolevov enon sosucoccocé! Fofy foföror fofanon fofucockokerors, dodetot gogjojrordode vovi (noni) bobrora! Foföror övovrorigogtot soså hoharor kokvovälollolenon bobesostotåtottot avov rorövovarorsospoproråkoksosutotlolärornoninongog ocochoh hohänongog.  Bobådoda gogicockok sosvovinonbobrora ocochoh jojagog totacockokaror foföror en hohärorloligog afoftotonon. Nonu äror dodetot sosovovdodagogsos momenon foförorsostot etottot lolitotet youtotubobekoklolipoppop sosomom Vovilollole vovisosadode momigog. HOHAHOHA

För Malin:

Jaha, då är man hemma från myskvällen hos Soffan då :) Det blev filmtittande och en vad vi trodde MISSLYCKAD kladdkaka. Men nej! Att Mallan och Soffan hade ner blockchokladen utan att smälta den blev en succé! Fy för fan fuckers, det gjorde vi (ni) bra! För övrigt så har kvällen bestått av rövarspråksutlärning och häng. Båda gick svinbra och jag tackar för en härlig afton. Nu är det sovdags men först ett litet youtubeklipp som Ville visade mig. HAHA

..

Nu bär det av till Sofia för lite filmtittande. Hur kommer jag hem? Det löser sig sa tanten som sket i poolen.


Hörs

Godis


jag dör

Partaj

Igår så hade Elin och Petter fest så jag, Eva och Emma begav oss dit för att ha trevligt. Till en början så var vi 4 tjejor som satt och drack och pratade. Vid 9 kom Petter hem med 12 andra grabbar och festen var igång. Det var en bra kväll kort och gott.

Ikväll åker jag och Eva till Micaela. Det kan bli kul. Puss






Samtalsämne just nu


                        Puh                                         Po                                                     Poo

Halkan & Idagens

Dåså, nu är halkan avklarad och fasiken vad kul det var :D Det känns som att jag kommer någon vart med körkortet nu också och det är gött.

Ikväll kommer Mickis hit och myser. Det blir nog en pizza och lite bus om jag känner oss rätt. Mamma och pappa är i stugan så den som vill får ju komma o joina, he. Det hade ju den som hade velat fått i vilket fall men jag bara tänkte nu när jag har huset för mig själv och allt. Aja..ni fattar. HEJS!


Hemma hemma hemma

Nu är jag äntligen hemma. Det är segt att sitta i en bil i 8 timmar men om man hittar bra sätt att fördriva tiden på så är det faktiskt ganska kul :) He, aja. Nu ska jag berätta om vad jag har gjort.

I Tisdags eftermiddag så kom Micaela och jag fram till Filippas place i Oslo. Där lämnade Mickis av sina saker och sen skjutsade dom mig till Magnus i Jessheim. Väl där gjorde vi faktiskt inte så mycket..hängde lite typ och tog det lugnt bara :)

Onsdagen klockan 1 så skulle ju jag o Mickis ha våran intervju som René hade kirrat till oss. Så jag tog tåget in till Oslo vid 11 och mötte upp Mickis inne i stan. Vi drog till stället som vi skulle möta intervjusnubben på men när skorpan gäspade 1 så kom det aldrig någon intervjusnubbe. Vi stod där och väntade i en kvart men han syntes inte till. Då tog jag mitt pick och pack och tänkte ta tåget tillbaka till Jessheim. Jag började gå mot stationen men någonstans på vägen så tappar jag ALLT. Jag hade ingen aning om vart jag befann mig. Allt jag hade behövt göra var att gå precis rakt ner så hade jag kommit till centralstationen. Men nej, jag kom inte dit..

När jag skulle fråga om vägen så stannar jag en asiat som bröt på norska. Det gick inte alls. Efter en halvtimmas irrande så börade jag känna igen mig och vips så var jag på centrastationen. Jag har ingen aning om hur det gick till och det sket jag fullständigt i då eftersom att jag var tvungen att gå in och boka tåg. Sagt och gjort. 13.57 till Oslo/Drammen, spår 4. När jag satte mig på tåget så var det nåt som kändes fel. Jag fattade ine vad det var förrän jag hade åkt i cirkus 7 minuter. JAG ÅKER ÅT FEL JÄVLA HÅLL! Jaha? Då fick man hoppa av det tåget och ta ett lokaltåg till Oslo/Dal, som jag egentligen skulle åkt med från Oslo centralstation från början. Mitt i allt började jag gråta för att jag kände mig så ensam. Nu får man skratta åt det men just då kändes allt skit. Så ni vet.

På kvällen igår så gick jag och Magnus till någon svinmysig sjö några kilometer från huset. Där satte vi oss på en filt och njöt av solen. Efter det fick vi för oss att vi skulle gå och handla. Det gjorde vi och allt resluterade i en svingod köttfärssås som avnjöts till en bra rulle.

Det var allt för den Norgeresan. Inom sinom tid blir det en ny (:


Micaela och Jag i storstan


En sjö bara


När vi var och handlade så upptäckte vi att en av colaflaskorna stack ut ur mängden


Magnus, en liten del av en okänd man och jag

Panikpacka

Jaha. Då åker jag till Norge i morgon igen då. Det blir bara tills på torsdag för på fredag måste jag vara hemma för att göra halkan. Nu måste jag packa i all hast och sen åka hem till Mickis. Jag ska hinna bränna en skiva också och massa annat bajs innan jag kan åka. stress!


här är en bild från i lördags. alla bilder är såhär suddiga..


så jävla bakis


fattar inte ens varför jag är vaken nu, HAHA

Igårdagens

Mimmi och jag tog lite mysbilder ute igår. Det var mysigt

Nåna ute i solen


Jag gungar


Vi hänger i gräset


Kakan gungar

PÅ LÖRDAG ÄR DET FEST

Yes. Ikväll är det partaj. Förfest äger rum hemma hos Kakan och jag tror att det kan bli riktigt mysigt. Känns kul :) I morgon blir det jobbsökande och teoriplugg. Jag är peppad nu. YES! Later


Dagen efter

Det blev lite ändrade planer igår :) Inget mys i hamnen utan i stället åkte vi hem till Anna och förfestade där. Vi hade det trevligt och vid 11 drog alla till hamnmaggan som hade öppnat. Der var mysigt men dessvärre var det svinkallt ute. blää. Jag avslutade kvällen ganska tidigt och tur var väl det, ha. Ikväll vet jag inte vad som händer. Det lutar åt att dra hem till Mickis o ha en familyguykväll. Det kan inte bli annat än bra (: Nu ska jag hoppa in i duschen och sen spåna lite på min nya tavla som jag ska göra. Det var alltför länge sen jag målade så nu jävlar!


he


mina fina


bitch och eva


RSS 2.0