Hejdå hemma

Nu åker jag tillbaka till Oslo. Jag, Eva och Elin åker tåg från Flen halv 4 så nu ska vi röra på oss. Hörs!


jag o nåna. mitt hjärta


"barnen är julens högtid"

..Sa jag till en kund på jobbet i veckan. Jag menade ju självklart att julen är barnens högtid och det är inte riktigt samma grej med julen läbgre som när man var liten när man räknade ner dagarna fram till julafton och var helt hyperexalterad. Men det här året lyckades jag få världens mest magiska julkänsla. Att få komma hem till ett julpyntat hus i ett snötäckt Oxelösund var bara såå bra. Och jag har haft det så himla bra hemma hittils. Jag njuter (:


den 23e på kvällen när jag kom hem fikade vi med smörgåstårta och grejer


maaaaaaajaaaaa

mormor och jag på julafton

mamma o jag


jag fjysej

Vad gör jag? Varför är jag så tankspridd? Varför struntade jag i att köpa en biljett till trikken för 25 kronor och blev tagen av en kontrollant som gav mig en bot på 900 norska riksdaler i Söndags? Varför glömde jag att både betala boten och kolla vad jag hade på kontot idag när jag var på banken för att ta ut pengar? Varför glömde jag mitt usbminne hos grabbarna grus igår? Varför har jag inte packat klart min väska? Varför är jag så dålig på att blogga nu för tiden? Varför är det så in i hela helvetes kallt i våran lägenhet? Måste sova, vi hörs.

Ps. Jag har så hiiimla mycket hemlängtan nu och det ska bli så hiiimla mysigt att komma hem.


förfest

Slutade jobbet 5, kom hem, la mig i sängen och pratade med Eva och Filippa. Nu: Eva o jag sitter o mimar lite och tänkte göra oss i ordning för att dra på partey till Katrin, Anna, Julia och Didde. Men egentligen är det väl inte deras fest. Den hålls bara hemma hos dom. Aja, om allt går vägen så lyckas jag o Eva övertala Flippen att följa med också. Det vore något. Jobb klockan 10 i morgn också, men det blir asabra! Yeey!



glee

Men herre min guud vad bra det är då! Såg nyss 13e och sista avsnittet av säsong 1 och grät en skvätt. Bra avslut på den här dagen. Vi hörs i morgon!

Jobb jobb jobb

Idag har jag jobbat. 13.00-19.30. Innan jobbet var jag förbi på Katrins jobb och kollade läget. Gick därifrån med ett leende på läpparna och en matlåda i handen. ASABRA!

Nu ska jag och Eva sätta igång att städa lägenheten och snart kommer Filippa hem från sin kortvisit i Sveriget.


på jobbet kan man ta en paus och leka med lego

Jag har skaffat tjej

Fy fy fy vad jag har vart dålig på att blogga på senaste tiden. Vad har jag gjort kan man undra? Hängt med min nya flickvän säger jag då. Och så är det bara. Nu ska jag till henne och sova där och bloggar vidare i morgon.


NEJ

Nu händer det. Det som alltid händer när jag ska färga eller blondera mitt hår. Jag blir rädd precis innan jag ska skölja ur färgen. Vad har jag gjort? Vad kommer hända? Hur kommer jag se ut? Jag gillar inte att vara hög på ångorna från hårfärgen och bli orolig på samma gång.


ris

Att jobba i en leksaksbutik har sina nackdelar. Idag var det en liten pojke som bajsade på sig så att det luktade bajs i hela butiken. Hans farmor och farfar (som hade fasttorkad choklad i skägget) verkade inte alls bry sig om att han stank bajs så vad gjorde man? Stod där i kassan och log mot kunderna bara. Dom trodde säkert att det var jag, men det var det inte :(

Ps. Nu ska jag bli extra ljus askblond enligt min hårfärg. Hoppas att det blir bra.


Gårdagen

Igår strosade jag, Filippa och Katrin runt på stan här i Oslo. Det kändes som att vi plöjde igenom varje affär som fanns men så duktiga var vi nog inte. Efter stan så belönade vi oss själva med tacos och sen gled jag och Katrin hem till Jacob och gänget. Trevlig dag och kväll :)

Nu ska jag bege mig hem till Katrin för att äta mat och ...vad ska vi göra egentligen? Får se helt enkelt.

Filippas bilder från igår


sunday

Bara 4 timmar på jobbet idag som flög förbi, skönT. När jag kom hem var jag duktig och skrev brev till mormor och målade mina naglar. Bra bra bra. Nu ska jag hänga med Katrin om hon ringer nån gång i år och i morgon är jag ledig. Då blir det jackletande på stan och photosession med mina fina. Vi hörs!


tänk om

Läste igenom bloggen lite snabbt sådär bara och såg att jag skriver ordet himla hela tiden. Jag undrar om det är något jag säger ofta också? Jag tror faktiskt det. Och så tror jag att jag lägger en såndära jobbig betoning på himla också. "Så HIMLAA bra". Jag tror nog det, ja.

Jaja, nu ska jag sova tänkte jag men jag har ätit 3 mandariner och är lite kissnödig. Grejen är den att jag varken orkar eller vågar gå upp och kissa nu. Men man vill ju heller inte somna kissnödig, tänk om man kissar på sig :(

"fan tjejer han kommer, nej vänta jag kommer"

Idag jobbade jag världens skönaste pass. 10:00-13:00. ASABRA! Efter det mötte Eva&Filippa upp mig på stan och så gick vi och kikade lite. När vi var klara med det så gick vi till Coop och storhandlade. En bra dag med mycket gående kort och gott. En sak som jag kom att tänka på idag var att jag fortfarande inte har vart på systemet?! FAN DÅ!

Ps. Filippa och jag kan inte släppa hela grejen med att meningen "En bra dag med mycket gående kort och gott" kan sägas på två olika sätt. Ett: Det rätta sättet. Två: Sättet som Filippa trodde att det skulle sägas på, vilket är: kort som i foto. vad är ett gående kort? aja. Det har spårat nu. Godnatt.




edward <3 isabella, he

Äntligen! Äntligen, äntligen, äntligen har vi sett new moon och den var över mina förväntningar och ännu mer där till. Jag är fortfarande fast i filmen och det är så himla mysigt. Oftast när man kommer ut från biosalongen så är ju back to reality som en smäll på käften. Så blir allt sådär tråkigt och vanligt igen. Men inte nu. Jag har pratat och fnissat non stop sen filmen var slut och nu ligger jag här mellan Filippa och Eva och bara ler och mår bra. Precis som det ska va!


filippas bild från ikväll.

 


:D

Vilken bra start på dagen! Vaknade i morse och ser att det är min tur att öppna 3e luckan på våran kinderchokladkalender som vi har fått av gunnar. YEEY! Vet ni då? Jag fick ett helt kinderägg! Haha. Jag bara sken upp och sprang runt i lägenheten och var asglad. Efter det kom jag på att jag ska ha med med min hemgjorda kladdkaka till jobbet idag. Så.himla.god! Nu sitter jag här och äter en billys panpizza till frulle och mår så himla gott. Vi hörs ikväll. HEEJ

älskar

Jag verkligen älskar älskar älskar att bo här i Oslo med mina fina och ha det så himla bra


ös


Upp och iväg

Nu ska jag snart gå till jobbet här. Börjar 12:00 och slutar 19:30 och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha till matlåda. Tusan då! Jaja, det löser sig. Nu måste jag springa och fixa grejer innan jag drar. Hejdå

Upp och iväg

Nu ska jag snart gå till jobbet här. Börjar 12:00 och slutar 19:30 och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha till matlåda. Tusan då! Jaja, det löser sig. Nu måste jag springa och fixa grejer innan jag drar. Hejdå

RSS 2.0