:(

Hej och hå. Inatt fick jag maginfluensa. Jag mår jättedåligt. Jag ligger bara i sängen och tycker synd om mig själv och vet inte vad jag ska blogga om. Fy bubblan. Hoppas jättemycket på att jag blir frisk så fort som möjlitg så jag kan komma ut och få aktivera mig lite. Elin fyller 20 på Lördag också och Onsdagen efter det fyller ju jag. Jag vill inte vara sjuk!!!!!!!!!!!

höst

Fy tusan alltså! Jag tror jag har sagt det förut och jag säger det igen. Det är så fruktansvärt mysigt här hemma i huset. Nu har mamma precis bakat smulpaj med blåbär och hallon som familjen ska avnjuta till en film :D Sen är det såntdär härligt höstmörker ute nu så vi har tänt en massa ljus och myst till rejält här hemma. Jag känner mig som en prinsessa faktiskt. Lite. hi ho ha ha. Vi hörs (:




ps. jag ber om ursäkt för alla tråkbilder men det har vart dåligt med fotande
nu ett tag


nervös

Nu är jag kanske löjlig. Men jag ska precis sätta mig och rita lite i skissblocket och jag blev på riktigt nervös. Det var så himla länge sen jag var kreativ på estetfronten så nu.. ja. Känns det nervöst bara. En person sa till mig en gång att man ska ta vara på en talang om man har en. Och det är så förbaskat rätt! SÅ NU KÖR JAG!


Lycklig

Det är hur skönt som helst med en till vit helg. Jag bara ligger i sängen och gosar med Nåna och mår bra. Idag har vi ätit spagetti o köttfärssås också så nu är jag så himla lycklig. Jag längtar dock efter mina fina i Norge asamycket :( Men, men. Nu ska jag umgås med mamma o pappa o äta godis för att idag är det lördag. WII


Snart 20

Den 7 oktober fyller jag 20 och nu är det inte alls långt kvar :D WUHU! Frågan är bara vad jag önskar mig? Jag kan bara komma på två saker och det ena är ett halsband/klocka och det andra är ett par skor från H&M. Haha. Sen är jag nöjd :D

Snygga va? 499:-

gaahaHH!

DET KLIAR, SVIDER, BRÄNNER OCH SPRÄNGER, SNÄLLA KAN NÅN GE MIG GLASS MED MARÄNGER?

världens bästa

tack för att ni tänker på mig idag (: vi hörs i morgon


Samma likadan

Idag åkte jag in en sväng till stan för att träffa Micaela. När jag väl kommer dit så märker vi att vi har likadana skor OCH likadan jacka. ÅH! Det blev asjobbigt att gå bredvid henne men jag kunde ju liksom inte gå på andra sidan gatan. Men, men. Det var trevligt att träffas och fönstershoppa lite. Vi tog en fika på huldas också och det satt hur bra som helst.

Nu är hon hemma hos mig i Oxelösund och vi ska titta på idol och fnula på hennes kommande tatuering. Det blir nog en bra kväll (:


jag


Micaela är svinsur för att vi ser likadana ut

Idagens


här är jag idag


SOMMAR



bilder från stugan i somras (:


JA JA JA JA

Den här helgen har vart sjukt bra. Körde en 2dagars nykter och det var hur roligt som helst. Krogen ÄR kul nykter :)

Nu ska jag snart dra iväg till Elin och Johanna för att glo på film. Det blir en lugn och mysig kväll. VI HÖRS


på tellus

VEVA O FILLE!

Jag saknar er redan :(


"Du är vacker som en calzone"

Ska man ta det som en komplimang? Det tycker jag verkligen att man ska! Haha. Igår var jag som sagt på tellus med Micaela och lite andra söta tjejor. Jag var nykter och körde men huga vad kul jag hade. Wiho! Nu sitter jag här och har precis duschat för att idag ska jag och mamma åka in till stan och fika och ha det misigt. Ikväll ska vi äta plankstek. HEMMA HEMMA HEMMA HEMMA!


HEMMA!

Äntligen hemma efter en så jävla fel väg hem. Björnlunda liksom? Hmm. Men, men :) Nu ska jag göra mig i ordning för att fara ut på kroga. Hörs i morgon. PUSS

hemresa

Ni tycker säkert att jag åker fram och tillbaka mellan Oslo och Oxelösund hela tiden. Och det gör jag också :) Nu måste jag packa klart det sista. Klockan 1 åker vi. HEJDÅ OSLO PÅ ETT TAG

det här luktar skitbra

Alla i rummet sover utom jag. Men nyss satte sig Eva upp i sängen, kliade sig i huvudet och sa: "det här luktar skitbra". Sen la hon sig igen..

Och nu ska jag också sova för jag fick nyss reda på att jag ska åka hem klockan 1 i morgon i stället för klockan 4. PANIIK!


Slöhögsafton

Idag har jag verkligen inte gjort ett jota. Vi har lagat svingod mat bara och tittat på mtv video music awards. Typ. Oerhört trevligt. Hela familjen var vi också, + Daniel som är här och hälsar på. En bra dag liksom :)

storhandling

När man bor i världens dyraste land så är det inte helt fel att åka över till gränsen för att storhandla och det var precis det vi gjorde igår. Jag, Fille och Eva åkte vid 1 hemifrån mot nordby. Det ligger ganska nära Strömstad. Förutom mat för 2000 så handlade vi lite hårgrejor och kleder. En asabra dag helt enkelt (:

Idag har jag hängt med Micaela lite hemma hos oss och nu gick hon precis. Så jag satte igång med lite mat. Köttfärssås och pasta närmare bestämt. Nu fattas bara mina hjärtan så att maten avnjutas.

Ps. Mamma ringde mig på skype förut och sa:
 "Isabella jag har ju glömt att berätta! Sen du åkte har Maja sovit i din säng varje kväll"
Tror ni att jag smälte eller vadå? Min nåna


såhär såg jag ut. i våran stökiga hall


alltid toabild


mina fina


skönt häng

Katrin har flyttat hit och Micaela är här och hälsar på. Det har resulterat i mycket häng och lite bloggande. Men det gör inget. hehe. I helgen har det vart partaj och igår skulle vi ut och hänga i frognerparken men vi åkte fel med trikken och gick istället hem till pakke o dom och såg på film :) typ. uselt inlägg men jag lyckas inte finna bloggandan. bjuder på lite sköna bilder istället.


en bild säger mer än tusen ord



innan bulgan


vevis på fest


en av alla kvällar på rocken


föris hemma hos elin


gustav o jag hos elin


dans, haha


spakväll innan fridas 18årsfest


fridas 18årsfest


mimmi på skolavslutningen i 2an


jag på skolavslutningen i 2an


på kryss 08


tha crew på kryss


lindvallen 07


emelie mimmi o jag i lindvallen


ingen vet vem snubben till höger är


maskerad. tema: indianer o cowboys


again


maskerad igen. pimps and hoes var temat här...


mimmi amy o jag på festen


halloweenfest


onyktert


erik o ticko, haha


en asbra studentfest


sommarjobb på sydis 06


sydis. robert jag o mimmi på väg in till strömstad


elin o jag


jag o mimmi på vallarna


Har jag sagt att jag har världens finaste vänner? (:


ett bra barnprogram


tillbaka

nu är jag tillbaka i Oslo :) wihu

ett skratt förlänger livet

Idag efter att jag hade vart och fixat tatueringen så gled jag och mamma in till Nyköping. Där saker o ting händer liksom. Vi gick runt lite i affärer och glodde och vid 2 mötte jag upp systrarna A. Vi gick till Huldas och satte oss på deras uteservering. Det blev som vanligt humor på hög nivå och en massa prat. Hur fint som helst. Sen kom mamma och var nyklippt. Skitsnyggt. Aja.

Nu ikväll har jag vart hos Viktor en sväng. Vi gick och beställde pizza som vi avnjöt till Idol. Vi avslutade kvällen med lite sköna youtubeklipp och sen var det dags för mig att åka hem. Jag ska ju upp tidigt i morgon så nu tänkte jag sova. Natti natti



fnitterfia och garvmallan


tha crew (nej, det är inte synd om hunden)


jag o soffan . jag o mallan


TIllfixad

Sådär! Nu har jag vart och snyggat till mustachtatueringen. Känns bra :) Nu ska jag och mamma in till stan och sen ska jag träffa Mallan och Soffan. Det blir bra. Vi hörs sen. Hejdo

en bra bild på mig


på ballen i tunisien


glader

Idag är jag glad. Och trött. Och stressad! Jag gick upp klockan halv 8 i morse för att köra Kakan till Eskilstuna. Där fixade vi lite saker och på hemvägen så åkte vi förbi en liten secondhandaffär i Malmköping. Där hittade jag en beige fjällrävenjacka för 200 kronor. Ett riktigt kap :D WIHU!

På Torsdag åker jag tillbaka till Oslo och det är kaos bland alla mina saker just nu. Åh. Jag hade nämligen med mig en stor väska hem för att byta till en liten mindre och smidigare som jag kan ha när jag åker hem och hälsar på. Men grejen är den att jag kommer ha dubbelt så mycket saker med mig tillbaka till Oslo och väskan som jag ska byta till är hälften så stor som min förra. Så frågan äär.. Hur i hela friden ska det här funka?! Kommer jag få åka tillbaka med 2 väskor nu? BLäää

Nehe ni, nu ska jag ta en lång varm dusch och sen ska jag och mamma titta på Idol och äta grillad kyckling.



Mimmi löste korsord tidigare idag och sa: "Levde i paradiset.. 3 bokstäver. Orm?"
Mamma: "Eller Eva....."


trötter

Jag kom hem för en stund sen och nu måste jag verkligen jättesova för att i morgon ska jag upp klockan 8 och skjutsa Mimmi till Eskilstuna. Får blogga efter det (: Natti


Tack ja


599:- på H&M


SLUTA ANVÄNDA MIN SPOTIFY

Mimmi och Elin!! När jag playar min spotify så ska ni sluta playa hos er för då betyder det att jag använder den för tillfället. Ville bara säga det (: Hehe. Nu ska jag göra mig i ordning för ikväll vankas det fäst.


friday

I morse vaknade jag upp hemma hos Micaela. Alltid lika mysigt att sova hos henne. Det är nog bara för att hennes säng är så förbaskat skön. Jag åkte hem vid 11 för att vid 1130 möta upp Ivan. Vi gick till sunda och tog en varsin pizza och snackade massa skit. Efter det skjutsade jag in mamma till stan och sen åkte jag till My och umgicks lite tills mamma var klar med sitt. Då hämtade jag henne igen och så åkte vi hem.

Väl hemma i Oxelösund så åkte jag ner till en tatueringsstudio för att fråga om lite hjälp. Jag gjorde ju ett litet misstag för några helger sen men på Onsdag klockan 12 så ska det fixas till och bli snyggt :)



Nehe ni. Nu har jag faktiskt gjort mig i ordning och ska fara iväg till Micaela. Vi ska pimpla lite vin och sen så får vi se vad som händer. Ha det så gott ikväll. Hejdoo


MYS

Hänger hos Katrin med lite skönt folk och myser. Det är mysigt! ( :

slow dancing

Eva och jag tog tåget i morse som gick 07:25 och av någon underlig anledning så fick vi, även fast vi gick upp klockan 06:00 när klockan ringde, stressa. HUR?! Jag vet inte vad vi gör men vi är jämt och ständigt sena och idag var det faktiskt inte roligt. Jag gillar inte att komma till tågstationen 7 minuter innan tåget går och inte få ut våra biljetter och behöva springa till tåget med fika i ena handen och en 12kilos väska i andra och tappa byxorna på samma gång. Jag gillar det INTE!

Men, men. Den här gången gick det ju faktsikt bra och vi kom på tåget. Det första Eva gör då är att öppna sin flaska med kolsyrat vatten som hade skakats om massor i och med allt springande. Vatten överallt...bra

Efter ett tag kom en sjukt konstig kvinna iklädd kortbyxor, springskor, dunjacka och en för stor carlsbergkeps på huvudet och satt sig i sätena mitt emot våra som var tvärs över gången. Ni vet? Och jag har aldrig blivit så uttittad av någon i hela mitt liv som jag blev utav henne idag. Jag skulle somna en timma tänkte jag och det sista jag såg innan jag stängde ögonen var att hon satt och tokstirrade på mig och Eva. Äsch tänkte jag, men när jag vaknade en timma efter och såg att hon satt precis likadant och tittade så var det inte så äsch längre. Hon blev lite läskig.

Som tur var så så stirrade hon inte ihjäl oss och vi klarade oss till Flen. Och nu ligger jag här i sängen efter en mysig hemmadag som man bara kan ha hemma. Och jag måste verkligen somna nu för i morgon ska jag hjälpa mamma med massa saker. Vi hörs då. HEJDÅ : )

vi kan vi å


and so it is

Min dator lever som sagt sitt egna lilla liv och idag har den inte funkat på hela dagen. Nu är den igång ivf så jag passar på att blogga innan den dör.

Idag var tanken att Eva och jag skulle gå runt lite i Oslo och kolla in lite bemanningsföretag. Först på schemat stod adecco så vi traskade dit vid 2tiden. På vägen gick vi förbi:

det var kul..När vi kom fram så fick vi för oss att man var tvungen att ha bokat tid med dom innan. Det var nämligen kod och grejer på dörren så man skulle behövt ringa upp till själva kontoret. LÄSKIGT! Då gick vi vidare till Kellys istället som ligger nere vid hamnen. När vi kom fram till Kellys och var peppade så möts vi av det här:


Men inte hängde vi läpp för det inte (: I morgon åker vi ju hem och är hemma tills på Söndag så då kan man inte vara sur.


Natti natti nu


RSS 2.0