löv löv löv

Hänger med Eva i soffan typ. Vi sitter här med en varsin dator i knät och bara asmyser. Det känns som att jag inte har bloggat på evigheters evigheter men det har ta mig tusan vart fullt upp här ett tag med jobb hit och party dit.

Jag väntar på att Katrin ska komma hit och så ska vi dra vidare till Jacob och co. senare. Eva ska hänga med Peter i kväll o Fille jobbar. Det blir misigt. L8er


Buljord med jobbet 27/11





nogatt

I morgon blir en lång dag. Först jobb till 18.30 sen direkt efter det börjar personalmöte/kurs med securitas. Kursen eller mötet med securitas skulle ta 2-3 timmar och nu när jag tänker på det så börjar jag bli nervös. Tänk om det är något slags slutprov på hela allting som går ut på att vi ska visa ta fast en snattare. Eller jag vet inte. Jag tänker alltid så mycket på grejer..Jaja. Efter det börjar själva personalmötet i alla fall. Det blir nog bra. Vi får betalt för hela kalaset och så bjuds det på mat. MEN! Det jag tänkte skriva var egentligen bara att jag måste sova nu för att blir en lång dag i morgon. Som sagt. Så, nogatt!

glee

Okej, nu måste jag också blogga om den. Serien alltså, glee. Så himla mysig och rolig och underhållande. Filippa började kolla i förrgår och lyckades dra med mig och nu ska vi se sista avsnittet av första säsongen :)


just det


+

=


ananas

Nu ligger vi här igen. Trion. Eva är tillbaka från Sverige och allt är som det ska här hemma på hegdehaugsveien. Jag gillar det verkligen och jag ska ta mig tusan börja tänka mer på saker som man faktiskt har. Ni vet?

Aja. Lördagen blev lyckad i alla fall. Det bjöds på trevligt sällskap och mycket skratt, sånt gillar vi :)


lördag

jag veet att spegeln är skitskitig

blabliblabla


Nu ska vi dricka vin och lite så. Vi hörs i morgon

tusan också

Blev så sjukt sugen på toast så på väg hem från jobbet gick jag till Kiwi för att köpa skinka. Kommer hem med... hamburgerrygg?

7an

Idag har jag haltat runt på jobbet i, hör och häpna, turkosa träskor.. Jag fick låna dom av min chef som sa att det är träskor man ska ha när man har en bruten tå. Och enligt mitt googlande så stämmer det. Aja. Jag skämdes i alla fall så mycket att jag stod i kassan hela dagen, he. Framåt småtimmarna så försökte jag komma på ett bra sätt att fördriva tiden på så jag köpte julklappar åt mina bästa tjejer :) Eva fick en liten hund med badskum i. Bara för att hon är skum.. Filippa fick ett slajmägg, bara för att hon är slajmig. Det blev i alla fall uppskatttat.

Nu har vi bäddat ner oss och ska snart till att sova. Funderar på att sätta på ett Ally McBealavsnitt, det är mysigt. Natti



vi är trötta

Filippa: "Vad betyder derby?"
Jag: "Frågar du mig det? Varför frågar du mig det?!"
Sen bryter vi ut i asgarv


Nu ska vi se på twilight för åttiotusende gången


hemska morgon

Blääöö. Nu ska jag gå till jobbet. Jag brukar vanligtvis gå typ kvar i men med tanke på omständigheterna så ska jag ge mig av nu. Man vet aldrig hur lång tid det här kommer ta. Jaja, önska mig lycka till idag i alla fall. Det lär behövas (: Vi hörs!

KOM HEM!

Eva slutar jobbet 4 och den saken jag har gjort idag är att legat i sängen och väntat på att hon ska komma hem. Alla jobbar så jag är ensam. Nu när hon fortfarande inte är hemma så ringde jag henne:

- "Hej, vart är du?!"
. "Haha hej, du låter som din mamma.. jag är på bussen hem"
- "Men jaha, okej. Jag har ju väntat på dig hela dagen. Jag är ensam och sugen på calzone, kan du inte köpa en åt mig på vägen hem?"
. "Men jag ska nog på stan först med Kim och Peter, Kim ska ha en jacka"
- "Nej! Ta hit dom! Kim kan köpa jacka i morgon. Jag kan ju inte gå själv så jag är fast här, och alla jobbar"
. "Men gumman då, haha! ...."
Här bryts samtalet o ingen ringer upp den andra. FANSKAP vad allt är jobbigt!


"grejen är att man skulle kunna vara jävligt bra på språk, bara att man inte är det"

Äh fy bubblan vilken helg säger jag bara! Johanna har vart här och öst med oss och vi har haft det svinbra.
I Fredags så hängde vi bara hemma hos oss och åt god mat och myste satan. Jobb stod på schemat på Lördag för min del så det var inte mer än rätt.

På Lördagkvällen där emot, då bjöds det på lite galej hemma på hegde. Det var härligt häng och bra stämning men när det vankades utgång på Blå så bangade jag o Fille. Vi smidde egna planer om att bada badkar och grejer men det slutade med en varsin kallsune från 7eleven som avnjöts till vänner.

Igår hade vi bakissöndag och Johanna tog buss tillbaka till Karlstad. Vid 9 på kvällen kom Gunnar med förslaget utgång. Vi var på. Så det blev hela familjen förutom Eva som skulle upp tidigt idag och jobba. Jag tog det lugnt med tanke på att jag också skulle upp och jobba idag egentligen. Men det går inte. Igår tappade nämligen Juan en spritflaska rakt på mina tår när han skulle snurra den sådär ballt i luften ni vet? Vad det resulterade i kan ni ju se på bilden längst ner. Sjukanmäld idag p.g.a. att jag inte kan gå typ. Aja. Det är hårt att ligga på topp som man brukar säga. JA JA JA JA

Lördag


Söndag


Idag




fhäst

Jaha. Upp idag vid 10 och jobba till 5. Gick på stan efter jobbet. Hem. Åt. Duscha. Gjorde oss i ordning. Nu: Party på hegde och folk börjar ramla in. Det blir en bra kväll. KLEM

fågelturken

Tjoho! I morse innan jobbet så tog jag trikken till skatteetaten för att fixa skattekort och norskt personnummer. Av någon konstig anledning så har jag inte gjort det förrän nu för att Filippa har sagt att det är lättare om man har jobb innan. Eller något sånt. Men ja, nu är det gjort i alla fall. Så nu äntligen börjar jag komma igång. Känns underbart! För övritgt så kom Filippa och Johanna (som är här och hälsar på i Oslo i helgen) förbi och hälsade på mig på jobbet idag och kikade lite. Trevligt, he. 

Ikväll ska vi nog knalla iväg till Gunnar på Plah och ta ett glas vin. Vi sparar oss till i morgon med ösandet tror vi. Jag jobbar och dom andra är bara allmänt myssugna. Så så får det bli ikväll.

 


har ni sett den här?


00.00

<3

.


första jobbdagen

Idag har jag haft min första jobbdag och den har vart bra och rolig. Jag har fått göra lite av varje. Typ stått i kassan och hjälpt till att packa upp varor. Det låter kanske inte så roligt men med bra arbetskamrater så blir det mesta kul. Jag är glaad! När jag jag hem så hade Filippa städat lägenheten och hon och Eva stod och lagade mat. Så nu är jag mätt och belåten! Håller på att tappa upp ett asmysigt bad så nu måste jag gå. (:

God Morgon

Nu ska jag traska iväg och ha min första jobbdag :) Hörs senare

heja heja

Vilken bra dag! Jobb och hela allting. Eller ja, jobb.. Men det är verkligen hur kul som helst :D Visserligen bara julhjälp men det betyder ju att jag har tid på att att leta annat jobb under tiden som jag har det här jobbet. Wuhu!

Nu ligger vi nedbäddade i sängen och har det mysigt. Jag blev så himla paff när jag kollade på klockan förut och såg att den bara var 19.20. HJÄÄLP! Jag har nog aldrig lagt mig såhär tidigt förut. Men det är skönt, jag tänkte börja bygga lite på en ny design på bloggen och lite så. Så ni vet. KLEM DÅ



jag idag


VET NI ?!

Jag fick jobbet idag :D Aaah! Tusan vad glad jag är. Jag kommer alltså jobba på Sprell. Ett företag som gör leksaker och samma företag som Eva jobbar på. Eva jobbar iof på nätbutiken och jag kommer jobba ute i en av affärerna. Den liggen på majorstuen, vilket är jättenära där vi bor. Superduperkul! Och jag börjar redan i morgon! WEEEEY! Nu ska vi laga matlådor, jag måste ju ha en i morgon liksom..

like me

Idag har jag och Filippa vart ute på äventyr. Först körde vi bilen till en verkstad och därifrån tog vi bussen in till Oslo igen. Men innan vi gjorde det så lyckades vi ta massa fina och roliga bilder. Det borde man göra oftare! Aja. Väl inne i Oslo så käkade vi på donken och handlade lite nödvändigheter på H&M. Jag skaffade norskt mobilnummer idag också, ÄNTLIGEN! En intervju har jag lyckats fått mig också, ÄNTLIGEN! Så den ska jag gå på i morgon! Önska mig lycka till (:

bilder från idag





ååh


när man var liten

Nu ligger jag, Eva och Filippa i sängen och lyssnar på gammal musik. Eva sätter på paradisio och säger "Jag kommer ihåg när den här låten kom, jag började använda blått läppstift då.. fast egentligen så var det mammas blåturkosa kajal som jag tog på läpparna". okej.


"är det en flygplanskrasch?" -"nej det är bara en vanlig landning"

Jaha.. Då var det Söndag igen och det luktar bakfylla i hela lägenheten. Ser ut som skit gör det också för den delen så en storstädning vore ju inte helt fel just nu. Det säger väl det mesta om gårdagen egentligen.. Nejdå, vi hade det faktiskt riktigt kul. Lite för kul kanske? Kan man ha det? Jag, Filippa, Eva och Camilla lagadei alla fall jättegod mat och sen så satt vi här och myste och drack till typ 10. Då tog vi trikken till Katrin, Anna och Julias inflyttningsfest som vi hade aningen svårt att hitta till. Men till slut kom vi fram och trängdes med alla andra. Jag lyckades tappa min kamera i golvet så att batteriluckan gick sönder. Rackarns! Aja.. det var en bra kväll :)

Nu sitter jag i soffan här hemma och väntar på Eva som följde med Camilla till busstationen. Hon åker hem idag. Men ja, det har vart en bra helg och i morgon är det nya vecka vilket betyder nya jobbsökartag. HEJA HEJA!





Mazal tov

Idag blev det som sagt en sväng på Karl Johan :) Det var trevligt. Nu ska vi börja göra oss i ordning och laga sjukt god mat för att sedan bege oss till Katrin Anna och Julia på inflyttningsfets. PEPP :D


här är vi idag


sleeping beauty


skulle vi inte göra tacos?! hallå?!!?!?!?


Fredag

Idag har jag, Eva och Camilla (som är här och hälsar på i helgen) vart på majorstuen och gått i lite affärer och fikat. Trevligt! Gunnar flyttade tillbaka till Oslo idag också så nu är familjen samlad igen, weey!

Ikväll blir det mysigheter. Vi ska käka tacos och fixa naglarna tänkte vi. Filippa slutar 11 så hon får äta när hon kommer hem. 

I morgon så är Fille ledig så då ska vi gå till karl johan och kolla lite där. Senare på kvällen så tror jag att det vankas inflyttningsfest hos Katrin, Anna och Julia. Kan bli asbra. Hejdo





aaaaaaaaaaaaah

Filippa och Eva skickade den här till mig på msn och kom utspringades från sovrummet och skrek "grattis i efterskott" nyss. Jag blev glad. Hur kan man inte bli? Tusan vad söta dom är :D


brr

Fyy vad kallt vi har det i lägenheten. Jag som redan är frusen :( åh. Men vi får gå runt med morrisar på oss och tända ljus typ. Sen har vi ju faktiskt öppen spis också. Annars då? Idag har jag och Eva vart lite på stan och så. Vi köpte hårfärg sen så skrev jag ut lite cvn och sökte jobb. Back on track liksom, asbra (:

Nehe, nu ska vi leka frisörsalong och ha oss. Det blir säkert kul och fint.. får vi hoppas!

det är kallt här


gulle

Filippa: "Jag saknar min mamma!"
Eva: "Men vad tror du jag gör då?!"


gullisar


OSLO

Mamma o jag gick upp 4 i natt och så skjutsade hon ut mig till skavsta. Där mötte vi upp Fille och ordnade med alla väskor och så sen gick planet 7. Vi var tillbaka i lägenheten vid 10 och då gjorde vi som vi var tvugna att göra. Gå ner till 7eleven o köpa kallsune och cola. Så himla GOTT!

Nu ligger jag o Eva här i sängen och är sjuka. Fille jobbar. Funderar på att packa upp alla väskor men om jag känner mig rätt så kommer det få vänta tills i morgon. Nu ska vi mysa :D

Grattis till Nåna som fyller 2 år idag. Stor tjej nu ju

trött

Nu har jag packat ner i väskan och upp i väskan säkert 10 gånger. Jag är helt sluut. Den väskan som jag ska cheka in får inte väga mer än 15 men väger typ 20 och den som får väga 10 väger 15. Mitt öra gör ont också sen börjar jag bli förkyld. Jag är grinig nu för inget går som det ska och jag hinner inte med det jag vill hinna med. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH

mitt öraaaa

åååh, jag har legat på örat inatt så när jag vaknade upp i morse så hade jag så himla ont. Jag tänkte då att jag skulle ta ut staven som jag har och sätta i en ring i stället eftersom att det var svullet. Så det gjorde jag. Fast bara första delen. Jag har inte fått i någon ring och inte staven heller! Mitt öra är för svullet. Och det här smärtan. Jag blir helt svimfärdig. Det är ta mig tusan inte värt det

embrace

nu ligger jag här. i min säng. eftertolvtankarna har smugit sig på och enda sättet att ta död på dom är att somna. så jag gör det nu. eller försöker i alla fall

Fredag 30 oktober

Vi låter bilderna tala för sig själva



nåna

Jag åker ju tillbaka till Oslo på Onsdag så jag har börjat packa nu.

Men hur lätt är det när Nåna lägger sig i väskan?


RSS 2.0