FYFAN VA SKÖNT!

Herregud vad det är kvavt ute! Kan knappt andas. Det har vart sol och regn om vartannat idag så jag har bara tagit det lugnt. I morse vid 9 var jag inne i stan och blev sommarblond och jag blev nöjdare än nöjdast. YEY!

Ikväll blir det förfest på klubben med våra Oslopojkar som är på väg hem till sverige just i detta nu. Efter klubben blir det krogen och då är frågan vart man ska gå. Det visar sig (: Just det, nu börjar beslutsångesten komma oså. När ska jag åka hem? Torsdag, Fredag eller Lördag? Åh :( Fick sms av Flippen nyss också: "Skjut mig va mycket snygga människor det är här :O Och jag har inte ens sminkat mig :(". FAN FAN FAN! Jag vill ocksååå va på P&L! Jag vill allt.


<3


sommar sommar sommaar

Det blev en tur ut på sjön idag igen. En ganska lång en faktisk, från klockan 12 till 7 på kvällen. Vi åt god mat, solade och badade (: Fick ett litet ryck nyss och bestämde mig för att Urban behövde klippas. Så det gjorde jag och det blev så jävla snyggt. Nu ska vi ut och kvällsåka lite longboard. NICE!




1:jag o nåna / 2:urban innan klippning / 3:urban efter klippning


Home is where your heart is

Vaknajobbaätahängasovavaknajobbaätahängasovavaknajobbaätahängasova. Så ser mitt liv ut just nu känns det som. Nu befinner jag mig i Sverige på en välbehövlig semester och allt här hemma är sig likt. Jag älskar oxelösund men jag är kär i Oslo :) Mamma hämtade upp mig och Elin (som för övrigt har flyttat till Oslo, yey) på tågstationen i Flen idag vid 1 och vid 2tiden så åkte familjen ut på sjön. Så himla mysigt så jag tror att jag dör. Jag älskar sverige! Skönaste känslan är att jag inte riktigt har bestämt mig för när jag ska åka hem och jag tar det lite som det kommer. Är ledig fram tills på måndag sen jobbar jag 3 veckor och är ledig en vecka igen. Whatup.

I morgon hade jag tänkt försöka fixa frillan lite, vi får se vad och om det blir nåt. Nu ska jag kosa mig i sängen helt ensam. LYCKA är vad det är.

har inga bilder från idag så det får bli en på slottet från en skön parkhängsdag (:


RSS 2.0