Update

Skulle precis ut och åka lite på Urbans longboard och när jag i all min hast springer ut från huset så välter jag en kratta och en sopkvast som står lutade mot husväggen. För att krattan inte ska ramla ner på Maja så slänger jag mig efter den. Då tar det tvärstopp. Kör ögat rakt ner i hantaget på sopkvasten och börjar gråta. Först av choken av att jag gjort illa ögat, sen av smärtan. Efter det kom skrattet, hur såg jag ut egentligen? Ni ska få se en bild om det blir en klocka. hehe.

Nu drar jag in till stan och hämtar Micaela så åker vi till Ticko och tittar på film. Det blir mys!

"Jag är inte rädd för att dö, jag är rädd för att inte få leva"

Efter mycket om och men så bestämde jag mig i lördags för att haka på Lindgren hem till Sverige. Jag hade egentligen bestämt mig för att inte åka då flygbiljetterna skulle gå på 1000 kronor men när jag blev erbjuden gratis skjuts så kunde jag inte tacka nej. Vi kom inte iväg förrän 17:30 så vi var i Vagnhärad 23:00. Där hämtade Elin upp mig och Eva och så körde Eva oss hem. Vi hade nämligen bestämt att vi skulle ut så det var bara att börja ösa i bilen.

Ute på krogen träffade jag Micaela och till en början blev det kramar och tårar och sen gick vi över till tequilashots och en hejdundrande uppdatering om varandras liv. Vi har ju för tusan inte träffats sen hon åkte till Australien för 6 månader sen! Helt sjukt. Fick bland annat reda på att hon flyttar till Oslo första juni och nu känns det verkligen som att jag har ALLT där. Nästan..

Elin flyttar redan på tisdag och sen kommer Micaela i juni. Kan det bli bättre? JAG SKULLE INTE TRO DET VA! Herregudars. I morgon tar i alla fall jag och Elin tåg tillbaka till Oslo och då är det back to reality. Älskart!

idag ute på gården


norges födelsedagshelg

Jag tror nog att den här helgen som var toppade det mesta. Elin anlände på fredagen och efter det är det helt svart. Eller.. inte så illa. Men vi har haft det så himla kul! Ätit god mat ute, festat, skrattat, pratat, sjungit, dansat, mysit, shoppat, ja ALLT! Nu känner jag bara att jag vill att hon ska flytta hit nu nu NUU!!

På Lördagen lyckades vi ramla in på fest hos René i hennes nya kollektiv. Jag skämtar inte när jag säger att det var "en sån fest man bara ser på collegefilmer". Så jävla kul! Och roligare blev det när vi några dagar efter fick reda på att det hade tema white trash. Det förklarade en del saker, heh.

På söndagen den 16e hade vi fest i våran lägenhet och alla var bara så himla glada och jag kände att jag aldrig ville att helgen skulle ta slut. Finaste känslan. Grannen som bor vägg i vägg med oss kom in hit kvällen därpå och bjöd på en saftig utskällning. Jaja, det är smällen man får ta när man spelar musik till 4 på morgonen (:

17 maj blev en lugn och mysig dag. Vi klädde upp och lite halvt och spatserade ut på stan och kollade på allt fint folk. Alla hade bunad (landskapsdräkt) på sig och var jättesöta. Russbussarna (studentbussarna) öste och battlade om vem som spelade högst musik. Galet bra! GALET!

Med andra ord, ta mig tillbaka <3

bilder från Filippas kamera







mina nya skor

Äntligen onsdag! I morgon är det kristihimmelfärd så det betyder ledighet. Efter det är det fredag och då kommer Elin! :D Jag jobbar i och för sig på både fredag och lördag men slutar 2 på lördag. Ledig söndag och ledig måndag. Så jävla skönt! Nu ska jag och Eva traska bort till bullarna och dricka lite öl. Kanske kanske att vi går ut med Thea senare. Vi får se vart kvällen tar oss helt enkelt. PUSSI


these streets

Sitter med min dator i köket och kollar igenom massa bilder och tömmer kameran. Filippa sover, Gunnar jobbar, Oscar sover och Eva har inte kommit hem ännu. Det var verkligen länge sen som jag hade egentid. Känns liksom inte som att jag behöver det nu för tiden. Allt rullar på och man hinner inte med allt som man vill, det finns verkligen inte tid till det.

Hur som helst så är jag glad och det är huvudsaken. På fredag kommer Elin hit och är här över 17 maj. Jag längtar så mycket efter henne så jag spricker. Vi har inte träffats sen i.. november? HERREGUD! INTE OK! Jag ska krama ihjäl henne när hon kommer. Hoppas verkligen på att jag hittar någon som kan jobba för mig på lördag och om inte det kanske få fri ändå. Om inte ska jag gå runt på jobbet hela den dagen och vara grinig. Så det så!

Bamsen Ånelöf

Katrin fyllde år i Onsdags och ikväll hemma hos bullarna så fick hon en liten liten present av mig. Bamsen Ånelöf. Han är så go och busig.


Bamsen i duschen

just nu


Filippa och jag ska här med ta oss en varsin öl.
Jordgubbar har vi köpt också och i tillägg är jag på bättringsvägen. Whatup


vad är det för en dag?

Vet ni för övrigt vad det är för en dag idag? Det är Micaela födelsedag :D Saknar dig och tänker på dig, kom hem snart snart snart <3

nåna

Har sovit som en kråka i natt. Vaknat av och till hela tiden av att det vart så himla kallt under täcket, trots att jag hade täcke filt och morris över mig. Efter ett tag drog jag på mig ytterligare ett täcke och somnade om som en stock. Vaknade vid halv 9 i morse av att mamma ringde och skulle kolla läget. Hyfsat, sa jag. Det var innan jag hade kollat halsen. Det var den äckligaste halsen jag någonsin skådat vill jag lova.

 

Det var bara att åka till farbror doktorn. När jag kom dit så tog dom inte emot några där på grund av någon stor brand som har vart idag i Oslo så jag blev skickad till ett annat ställe långt ut åt gud vet vad. Det var snöstorm här i morse och jag hade bara en tunn vårjacka på mig så när jag klev av trikken och inte visste vart jag skulle så höll jag på att explodera av ilska. Allmänt förvirrad, ofräsh och arg var vad jag var. Jaja, väl där var det över en timmas väntetid men när jag äntligen fick träffa doktorn så fick jag bekräftat att det var halsfluss och fick penicillin så nu är jag sjukanmäld tills på tordag. skit också.

 

 

Pratade med mamma o pappa på skype förut och vem var i soffan? NÅNA! Hon ville ha vatten så det gick mamma o  hämtade åt henne så att hon fick dricka. Det är min tjej det (:

 


stackars mig

Kan bara inte hjälpa att tycka så in i tusan synd om mig själv när jag är sjuk. Man är ju inte kapabel till ett jota och att ligga i sängen dag in och dag ut är pain in the ass rent ut sagt. Men sånt är livet ibland, sånt är livet just nu för att vara exakt. Klarade inte av mer än 2 timmar på jobbet innan jag tog trikken hem och nu ligger jag här i sängen med feber och en jävla värk! BLÄ!

Får hoppas på att jag blir frisk så snart som möjligt och försöka se allt från den ljusa sidan. Vem vet, det kanske blir mye bloggande nu (:

Igår när Filippa och Oscar kom hem från Sverige så hade mamma skickat med en påse med diverse
godsaker i. Skrev ett tackmail på facebook men fick som vanligt världens kortaste svar tillbaka. haha
<3




"Ring Arne NU"

Vilken kanonershelg vi har haft det här (: Lördagen blev väl kanske inte riktigt som planerat men vi hade det trevligt hemma hos brudarna på deras 21årsgalej. Det blev dessvärre ingen utgång för mig då jag känner mig så himla krasslig. Jag som trodde jag skulle kunna hålla mig undan från att bli sjuk, men icke :/

Igår där emot så hade vi världens mysigaste dag. Att vakna upp till en förfest som heter duga klockan 8 på morgonen kanske inte var så trevligt men lite senare på dagen så drog vi till Sofiebergsparken och chillade och spelade kubb. Efter det blev det en varsin öl på qba för att sen traska hem till bullarna för filmtittande. KOS!

Idag mår jag fortfarande som en påse skit så vi får se hur det går att jobba heldag :( Ska nog lyckas ta mig igenom det, nu måste jag springa till jobbet. PUSS


I feel good

Gårdagen var som förväntat så jävla bra! Louise och Thea kom hit vid 8 och så förade vi här med Eva och Sophia med ölspelet och diverse andra roliga saker (: Kvällen slutade på Cadiz och där var det ett jävla drag med öldrickande och dans.

Nu är det dags för mig, Eva och Sophia att dra till Katrin, Anna, Julia och Didde för att fira brudarna som fyllt/fyller 21. Hoppas på en minst lika bra kväll som igår. YEY! PUSS
bilder från igår



RSS 2.0